İlk Suudi modelin pozları olay oldu

  İlk Suudi model Taleedah Tamer bir dergiye verdiği cesur pozlar ülkesinde olay oldu.

02 Temmuz 2018 Pazartesi 07:45
İlk Suudi modelin pozları olay oldu






İlk Suudi modelin pozları olay oldu

    İlk Suudi model Taleedah Tamer bir dergiye verdiği cesur pozlar ülkesinde olay oldu.Dünyanın ilk Suudi modeli ünvanını alan 18 yaşındaki Taleedah Tamer, ünlü moda dergisi Harper's Bazaar'a kapak olduktan sonra şimdi de Paris Moda Haftası'nda podyuma çıkmaya hazırlanıyor.

   

   Moda dünyası, ilk Suudi model Taleedah Tamer'in dünyaca ünlü moda dergisi Harper's Bazaar'ın Arap edisyonuna verdiği pozları konuşuyor. Annesi İtalyan babası Suudi Arabistanlı olan ve şimdiden ünlü markaların reklam yüzü haline gelen Suudi modelin bikinili ve cesur pozları derginin yayınlanması sonrası ülkesinde tartışma yarattı.

   Hayatını Avrupa'da sürdüren Tamer'in Suudi model olarak tanıtılması kökeninin geldiği topraklarda hoş karşılanmadı. Buna karşın genç model "Güzel ve güçlü kadınlar olan Suudi kadınlarını temsil ediyorum ve sadece onları doğru şekilde temsil edebilmek istiyorum" diyerek eleştirilere karşılık verdi.Tamer, "Modellik yapmaya ilk başladığımda, 'ilk Suudi modeli "olacağımı hiç düşünmedim ama sektörün bunu görmesinden memnunum." diyor.

   Taleedah'ın annesi Cristina Tamer de Giorgio Armani, Gianfranco Ferré ve La Perla gibi markalarla çalışan eski bir modeldi. Kızının kariyerinin en büyük destekçisi de o oldu. Babası ise Ayman Tamer, sağlık, ilaç ve güzellik ürünleri üreten Tamer Group'un başkanı. Büyükannesi Yunanistan'da yaşayan Tamer, her yaz Yunanistan'a gidiyor ve tam bir Yunan adaları hayranı. Ünlü modelin Instagram hesabı Yunanistan'da çekildiği fotoğraflarla dolu.

Haberler

Anahtar Kelimeler:
Taleedah TamerSuudi Model
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.