İlker Ayrık, Bakü’de: Sebebi ziyaretimiz belli

KISA süre önce vizyona giren ‘Yapışık Kardeşler’ filminin galası için Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye giden oyuncu İlker Ayrık, filmin bu ülkede beğenilmesini umduğunu söyledi. Hakan Bulut ile yapışık kardeşi canlandıran...

07 Mart 2015 Cumartesi 10:30
İlker Ayrık, Bakü’de: Sebebi ziyaretimiz belli






KISA süre önce vizyona giren ‘Yapışık Kardeşler’ filminin galası için Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye giden oyuncu İlker Ayrık, filmin bu ülkede beğenilmesini umduğunu söyledi.
Hakan Bulut ile yapışık kardeşi canlandıran İlker Ayrık, Ivana Sert ile birlikte oynadıkları filmin galası için Bakü’ye giderken medyanın ilgisi ile karşılaştı. Ayrık, gazetecilere ‘Ben Bilmem Eşim Bilir’ yarışmacıları ve Türkiye’de vizyona giren filmleri için oldukça rahat bir yolculukla Bakü’ye geldiklerini anlattı. İlker Ayrık, gazetecilere sık espriler yaparken şöyle dedi:
“Geldik, iyi etmedik mi, gelmeyelim mi? Ha sebebi ziyaretimiz belli. Allah’ın emri, peygamberin kavliyle… Yok bir film çektik, vizyona giriyor Azerbaycan’da bir izleyelim. Valla çok heyecanlıyım. İnşallah beğenilir. Beğenilsin diye yaptık. Mukayese yapmak doğru değil. Herkesin keyfi zevki farklı. Kimi onu, kimi bunu, kimi ikisini sever. İnşallah Azerbaycan halkı bizim filmimizi de sever. Filmde Hakan’la beraber oynuyoruz. Birbirine yapışık iki kardeş. Evlenmek istiyor ancak kimse kız vermiyor. Sebebi de belli o iş nasıl olacak diye. Türkiye’de bir köyde oturuyorlar, İstanbul’a gidiyorlar. Ve olaylar gelişir. Gerisi; Öyle bedava yok. Sinemada.”

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.