İngiliz şarkıcıdan milli marş rezaleti

23 Mayıs 2016 Pazartesi 02:05
İngiliz şarkıcıdan milli marş rezaleti






İngiliz şarkıcıdan milli marş rezaleti

İngiltere'de futbolun mabedi olarak kabul edilen Wembley Stadı'nda Manchester United ve Crystal Palace arasında oynanan final maçından önce yaşanan skandal ülkede büyük tartışmalara neden oldu. İngilizlerin hayranlıkla dinlediği ünlü pop müzik şarkıcısı Karen Harding final öncesi ingiliz milli marşını seslendirmek için stadyuma geldi. TV ekranlarından milyonlarca kişinin ve stadyumu dolduran 90 bin futbolsevirin gözlerinin içine baka baka ünlü şarkıcı milli marşın başını kaçırdı..


MİLYONLARIN ÖNÜNDE REZİL OLDU

İngiliz şarkıcı Karen Harding'in, FA Kupası finali öncesinde seslendireceği milli marşın başını kaçırması büyük tartışmaya yol açtı.
İngiltere'de Federasyon Kupası maçı finalinde şarkıcı Karen Harding, ulusal marşı söyleyemek için sahanın ortasında sahneye çıktı. 90 bin kişi marşı söylemeye başladıktan sonra, şarkıcının hâlâ sessiz bir şekilde durması dikkat çekti.

Marşın başladığını sonradan farkeden genç kadın, hemen eşlik etti. Olayın ardından rezil olduğunu ve çok utandığını söyleyen İngiliz şarkıcı, 'gürültüden dolayı kulaklığından gelen sesi duyamadığını' açıkladı.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.