Instagram'da hesaplar karışınca olanlar oldu...

Instagram'da küçük oğlunun resimlerini paylaşan muhtemelen bir babanın , oğlunun fotoğraflarını paylaştığı hesaptan bir başka fotoğrafa yorum yapınca olaylar gelişti ve bir anda yorumu patladı.

28 Aralık 2015 Pazartesi 11:21
Instagram'da hesaplar karışınca olanlar oldu...






Instagram'da hesaplar karışınca olanlar oldu...

Instagram
'da küçük oğlunun resimlerini paylaşan muhtemelen bir babanın , oğlunun fotoğraflarını paylaştığı hesaptan bir başka fotoğrafa yorum yapınca olaylar gelişti ve bir anda yorumu patladı.

Bir kadının fotoğrafının altına yapılan “sexy nice” yorumu ve bu yorumdan yola çıkarak küçük bir çocuğa ait gibi görünen hesaba ulaştılar ve olaylar gelişti.


Internet fenomenlerinin bu bağlantıyı paylaşmasıyla beraber Instagram’ın küçük çapkınının hesabında bulunan fotoğraflar trollenmeye başlandı. Herkes fotoğraflarının altına aynı yorumları yazmaya başladı.
Son Güncelleme: 28.12.2015 11:26
Anahtar Kelimeler:
İnternetInstagramSexy Nice
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.