İsmail YK, Kumluca'da konser verdi

Ramazan SARIKAYALI/ KUMLUCA(Antalya), () - ŞARKICI İsmail YK, Antalya'nın Kumluca İlçesi'nde 16'ncı Tarım ve Seracılık Festivali'nde konser verdi. Karatepe Stadı'ndaki konseri Belediye Başkanı AK Partili Hüsamettin Çetinkaya ve yüzlerce...

02 Mayıs 2015 Cumartesi 11:46
İsmail YK, Kumluca'da konser verdi






Ramazan SARIKAYALI/ KUMLUCA(Antalya), () - ŞARKICI İsmail YK, Antalya'nın Kumluca İlçesi'nde 16'ncı Tarım ve Seracılık Festivali'nde konser verdi.
Karatepe Stadı'ndaki konseri Belediye Başkanı AK Partili Hüsamettin Çetinkaya ve yüzlerce vatandaş izledi. Havai fişek gösterileriyle sahneye çıkan İsmail YK, hayranlarını coşturdu. Saçlarıyla dikkati çeken bir çocuğu sahneye davet eden İsmail YK, "İstanbul'da olsan filmimde oynatırdım" dedi.
Konser arasında şarkıcıya plaket ve çiçek veren Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Falay, İsmail YK'ya Kumluca ile ilgili herhangi bir anısı olup olmadığını sordu. İsmail YK, "2004 yılında ilk defa Kumluca'ya geldiğimde, yani ilk açık hava konserimde burada müthiş bir kalabalık vardı. O zamanlar fotoğraf çeken cep telefonları yeni çıkıyordu. Burada o cep telefonuyla ilk defa fotoğraf çektim. O fotoğrafı hala saklıyorum" diye konuştu.

Sonrasında konserine devam eden İsmail YK, sevilen şarkılarını seslendirdi, sahneye gelen hayranlarıyla dans etti.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.