52 yaşındaki Jessica Parker’dan cesur sahneler

 Oyuncu Jessica Parker son dizisinde cesur sahneleri ile konuşuluyor

19 Şubat 2018 Pazartesi 22:35
52 yaşındaki Jessica Parker’dan cesur sahneler






52 yaşındaki Jessica Parker’dan cesur sahneler

   Oyuncu Jessica Parker son dizisinde cesur sahneleri ile konuşuluyor.52 yaşındaki ABD'li oyuncu Jessica Parker, Divorce dizisindeki cesur sahneyle gündeme geldi.İkinci sezonun yayınlandığı Divorce‘da rol alan Parker, boşanma süreci yaşayan bir anne karakterini canlandırıyor. Dizideki Andrew karakteri ile yakınlaşan Parker, bir koltuk üzerinde sevişti. Sex And The City ile kitlelerin tanıdığı Parker’ın bu sahnesi izleyicilerin diline dolandı.

   Bilindiği gibi Sarah Jessica Parker geçtiğimiz günlerde Sex and The City dizisinden rol arkadaşı Kim Cattrall ile yaşadığı polemik ile gündeme gelmişti.Bir televizyon kanalı aracılığıyla Kim Cattrall'a başsağlığı mesajı gönderen Sarah Jessica Parker, Cattrall tarafından Instagram'da topa tutulmuştu.Kim Cattrall Instagram'dan yaptığı açıklamada Sarah Jessica Parker'a: " Bitmek bilmeyen yardım çabaların senin her zaman nasıl bir zalim olduğunun hatırlatıcısı. Sen benim ailemden biri değilsin. Arkadaşım da değilsin. O yüzden sana son kez yazıyorum. Kendini iyi kız gibi göstermek için benim trajedimi kullanma" demişti.

Sözcü

İşte, o sahneler…

Son Güncelleme: 20.02.2018 07:26
Anahtar Kelimeler:
Jessica Parker
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.