Kadın gazeteciye sevgili şiddeti; Isırmış, anahtar batırmış

Gazeteci Edda Dönmez'e şiddet uygulayan sevgilisi Saruhan Hünel'in whatsapp konuşmaları mahkeme dosyasına delil olarak konuldu..

18 Kasım 2015 Çarşamba 16:04
Kadın gazeteciye sevgili şiddeti; Isırmış, anahtar batırmış






Kadın gazeteciye sevgili şiddeti; Isırmış, anahtar batırmış

Medya sektörünün en şanssız isimlerinden Edda Sönmez, 2013 yılında polis şiddetinin ardından bu kez de sevgili dehşetini yaşadı. Erkek arkadaşı Saruhan Hünel tarafından, yaptığı bir röportaj sırasında çekilen fotoğraf gerekçesiyle şiddete maruz kalan Edda Sönmez, mahkemeye Whatsapp konuşmalarını delil olarak verdi.

Gazeteci Edda Sönmez'e şiddet uygulamakla suçlanan Saruhan Hünel'le ilgili soruşturma, İstanbul Adliyesi'ne gönderildi.

Sevgilisi Edda Sönmez’i darp etmekle suçlanan Saruhan Hünel’le ilgili soruşturma, İstanbul Adliyesi’ne gönderildi. Savcı, Hünel’in Sönmez’e gönderdiği şiddet içerikli telefon mesajlarını da soruşturmaya dahil etti.

Gazeteci Edda Sönmez, kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle erkek arkadaşı Saruhan Hünel hakkında Anadolu Adliyesi’ne şikayette bulundu.

Aile İçi Suçlar Bürosu’na ifade veren Sönmez, 6 aylık ilişkileri süresince oyuncu sevgilisi tarafından 5 kez şiddet gördüğünü söyledi.Ve sevgilisinin 30 Ekim’deki son şiddete gerekçe olarak da röportaj yaptığı eski futbolcu Pascal Nouma ile yan yana çektirdiği fotoğrafı gösterdiğini ifade etti.

Sönmez, olay sonrası Hünel’den gelen “Belim ağrıyor, seni döverken kendimi de sakatladım” mesajlarını delil olarak savcıya sundu.

Yazışmalarda Saruhan Ünel'in "Belim ağrıyor, seni döverken kendimi de sakatladım" sözlerine "Ben daha kötüyüm. Sağ elim çok şişti. Göğüslerim mosmor ve sırtım çok ağrıyor, kaburgam...Isırdın ya ve anahtar batırdın" diyerek cevap veriyor.

MAHKEME DOSYASINA DELİL OLARAK GİREN O KONUŞMALAR

SARUHAN: Ulan niye dayak yedin gerizekalı peki?..

EDDA: Senin yüzünden... Aramda bir şey geçmedi diyorum.

SARUHAN: Bak hala anlamıyorsun... Pozlarından bahsediyorum. Anlamayacak mısın herifin içine girmişsin. Bak aklıma getirme, delirtme beni.

EDDA: Bravo.. Yazış yazış devam et...

SARUHAN: Belim ağrıyor, seni döverken kendimi de sakatladım.

EDDA: Ben daha kötüyüm. Sağ elim çok şişti. Göğüslerim mosmor ve sırtım çok ağrıyor. Kaburgam..

SARUHAN: Ama hala adam olma, inatla.. Mosmor olsun yasladın ya herife git yasla yine geçer.

EDDA: Isırdın ya ve anahtar batırdın.

SARUHAN: Evet onları parçalayım ki bir daha kimseye yaslama. Bir de Instagram'a koymuşsun Allah belanı versin belanı...

EDDA: Kaldıracağım.

SARUHAN: Sütyen giymeden adama yaslan, eli belinde, kafan göğsünde. Sana kaç defa dedim ama sen hastasın. Sana söyleyeyim Pascal'în acısını çıkaracağım. Hala herifle duruyor resmin, işte sen böyle bir o...sun.. Dayağı yedin ama hala orada..

EDDA: Kaldırıyorum.

SARUHAN: O kadar dayak yedin ama yok. İnatsın ya.. Kaldırma zaten o....luğunu herkes görsün. Kaldırsan ne olur...

EDDA: Kaldırdım...
KAYNAK:Medyaradar

Son Güncelleme: 18.11.2015 16:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.