Kainat Güzeli adayı Dilan: Eğitimime güveniyorum

ABD'nin Miami kentinde düzenlenecek 'Miss Universe'de Türkiye'yi temsil eden 19 yaşındaki Dilan Çiçek Deniz, "Eğitimime güveniyorum. Her zaman sizden daha güzel biri olabilir, ama siz donanımınızla ve eğitiminizle onu geçebilirsiniz"...

24 Ocak 2015 Cumartesi 10:43
Kainat Güzeli adayı Dilan: Eğitimime güveniyorum






ABD'nin Miami kentinde düzenlenecek 'Miss Universe'de Türkiye'yi temsil eden 19 yaşındaki Dilan Çiçek Deniz, "Eğitimime güveniyorum. Her zaman sizden daha güzel biri olabilir, ama siz donanımınızla ve eğitiminizle onu geçebilirsiniz" dedi.
Elidor Miss Turkey 2014 Güzellik Yarışması'nda Türkiye'nin en güzel ikinci kızı seçilen 19 yaşındaki Dilan Çiçek Deniz, 25 Ocak'ta ABD'nin Miami kentinde düzenlenecek olan ve 85 ülke güzelinin katılacağı Kainat Güzellik Yarışması'nda (Miss Universe) Türkiye'yi temsil ediyor. 4 Ocak'ta Miami'ye giden Dilan Çiçek Deniz, diğer ülke güzelleriyle yoğun bir kamp sürecine girdi. Öğretmen anne ve babanın tek çocuğu olan Antalyalı Dilan Çiçek Deniz, özellikle güldüğünde 2002'de dünya güzeli seçilen Azra Akın'a benzerliğiyle dikkat çekiyor. Yarışma finali öncesi düşüncelerini paylaşan Deniz, kampın harika geçtiğini belirterek şunları söyledi:
"Her gün yeni insanlarla tanışmak ve onların kültürleri hakkında bir şeyler öğrenebilmek inanılmaz bir şey. Bu bilgileri internete bulamazsınız. Günümüz çekimler, röportajlar, provalarla geçiyor. Burada olmaktan çok mutluyum. Ülkemi temsil etmek çok gurur verici."
Sivas doğumlu olması nedeniyle çevresindekiler tarafından ikinci 'Sivaslı Cindy' olarak da anılan Dilan, Türkiye'deki sıkı hazırlık sürecinin ardından kamp boyunca da aynı şekilde hazırlandığını anlattı.
Böyle büyük, uluslararası bir organizasyonda Türkiye'yi temsil etmenin çok gurur verici olduğunu kaydeden Dilan Çiçek Deniz, “Eğitimime güveniyorum. Çünkü her zaman sizden daha güzel biri olabilir, ama siz donanımınızla ve eğitiminizle onu geçebilirsiniz. Kendime güveniyorum" dedi.
Türkiye'den ve yurt dışında yaşayan Türkler'den yoğun mesaj aldığını, bu desteklerin kendisini motive ettiğini de aktaran Türk güzel, kamp sürecinde kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.