Kardashian ailesinde artık herkes kadın!

Uzun süredir kadın olacağı konuşulan Kim Kardashian'ın üvey babası eski olimpik atlet Bruce Jenner kadın oldu.

03 Haziran 2015 Çarşamba 14:29
Kardashian ailesinde artık herkes kadın!






 

Kardashian ailesinde artık herkes kadın!

Uzun süredir kadın olacağı konuşulan Kim Kardashian'ın üvey babası eski olimpik atlet Bruce Jenner kadın oldu.

Eski bir olimpik sporcu olan 65 yaşındaki Jenner, ilk kez tam anlamıyla bir kadın olarak Annie Leibovitz'in objektifine poz verdi.

"Bana artık Caitlyn deyin" tweet'ini paylaşır paylaşmaz, en kısa sürede 1 milyonun üzerinde Twitter takipçisine ulaşma rekorunu da kırdı.

Bruce Jenner, uzun süredir kadın olacağı hakkında açıklama yapıyordu. Dün gece Twitter üzerinden Vanity Fair dergisinin kapağını paylaştı. Sosyal medyada büyük ilgi gördü. 3 tweet'te 1.86 milyon takipçiye ulaştı.

Bruce Jenner, Kim Kardashian'ın annesi Kris Jenner ile 23 yıllık evliliği hakkında da çok özel açıklamalar yaptı.

Jenner evliliği süresince "hor görüldüğünü de" söyledi.

Bruce Jenner ya da yeni adıyla Caitlyn bir süre önce yollarını ayırdığı eski karısının evliliklerinin ilk 15 yılında kendisine iyi davrandığını ancak TV şovuyla şöhret ve para kazandıkça davranışlarının değiştiğini de söyledi.

65 yaşındaki Bruce Jenner, röportajda "ben kadınım" diyerek çocukluğundan beri kendisini "kadın" hissettiğini dile getirdi.Jenner "Bruce bir yalanı yaşıyor. O bir yalan değil. Bunu daha fazla yapamayacağım" dedi.

Bugüne kadar üç kez evlenen Bruce Jenner tüm eski eşlerinin yaşadığı bu cinsiyet çatışmasını bildiğini de söyledi. Jenner, bu içsel çatışma yüzünden bir kez intiharın eşiğine geldiğini de itiraf etti.


BRUCE JENNER KADIN OLMADAN ÖNCE DÜNYA REKORU KIRAN ÜNLÜ OLİMPİK BİR ATLETTİ



Son Güncelleme: 03.06.2015 14:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.