Kardashian soyadından bıktı değiştirmek istiyor

Kardashian soyadının getirdiği şöhrete rağmen soyadını değiştirmek isteyen ünlü model Kendall Jenner kendi markasını oluşturmak için harekete geçti

19 Eylül 2014 Cuma 10:09
Kardashian soyadından bıktı değiştirmek istiyor






Kardashian soyadından bıktı değiştirmek istiyor

Kendall Jenner,
soyadını değiştirmek istiyor. Amerikan magazin sektörünün ünlü isimlerini bünyesinde bulunduran Kardashian ailesinde marka kavgası mı başlıyor? Hollywood'un ünlü realite şov ailesi Kardashian'ların genç ve güzel üyesi Kendall Jenner ailenin şöhretinden pek de memnun değil. 
Modellik kariyerini ilerletmek isteyen Kendall Jenner geçtiğimiz haftalarda ailesinin soyadının kariyerinde bir engel teşkil ettiği gerekçesi ile soyadını değiştirme kararı aldığını açıklamıştı. 
Jenner soyadını değiştirmenin yeterli olmadığını düşünmüş olacak ki şimdi de aileye şöhret kapılarını açan ablası Kim Kardashian'dan kendisinin yer aldığı defilelere gelmemesini istedi. ove dergisine verdiği röportajda 18 yaşındaki Kendal Jenner ablasının şöhretinin kendi markasını yaratmasına engel olduğunu düşündüğünü belirtti. ABD basınından Radaronline'ın haberine göre Kardashian defilelere davet edildiğinde önce Kendall Jenner ile konuşup katılıp katılmamak konusunda fikrini alıyor.




Son Güncelleme: 19.09.2014 10:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.