"Karnım cinsel organımı kapattığı için kilo verdim"

28 Yaşındaki ünlü İngiliz yıldız Sophie Kasaei, verdiği kiloların özgüveniyle sere serpe güneşlenirken görüntülendi.

01 Kasım 2018 Perşembe 08:53
"Karnım cinsel organımı kapattığı için kilo verdim"






" Karnım cinsel organımı kapattığı için kilo verdim" 
    28 Yaşındaki ünlü İngiliz yıldız Sophie Kasaei, verdiği kiloların özgüveniyle sere serpe güneşlenirken görüntülendi.Sophie Kasaei fazla kiloları ile başı dertteydi.Fazla kilolarından sürekli şikayetçi olan ünlü tv yıldızı 36 bedene kadar düştü ve takipçilerinin büyük beğenisini kazandı.İngiliz televizyon yıldızı Sophie Kasaei, geçen yıl fazla kilolarıyla bir hayli gündem olmuştu.

   Sevgilisiyle birlikte gittiği İspanya tatilinde sosyal medya hesabından paylaşığı bir fotoğrafa üzerine yüzlerce takipçisi kilolarıyla dalga geçen mesajlar yazmıştı.Kendisine gelen özel mesajlar da bir o kadar korkunçtu. Takipçilerinden biri iğrenç ve şişman göründüğünü yazdı. Dahası takipçisi ona: 'Git kendini öldür' demişti.Sophie Kasaei için bu mesaj hayatının en büyük kırılmalarından biri oldu. O mesajların yazıldığı gün ünlü yıldızın doğumgünüydü ve hayatının en kötü doğumgünlerinden birine dönüşmüştü.

 

    Sophia Kasaei o günleri, "Bu yorumlar çok acı vericiydi, doğum günümdü ve kimseyi görmek istemiyordum, sadece bir deliğe girmek istedim" diye anlatıyor.The Sun gazetesinin internet edisyonuna konuşan Sophie Kasaei, "Her zaman şişman bir kızdım. Karnım sarkıp cinsel organımı kapattığı için duşta traş dahi olamıyordum. Özel bölgemi temizlemek için banyoda yatmak zorunda kalıyordum" diye konuştu.

   Ancak aradan geçen zaman Sophie Kasaei için tam bir dönüşüm şansı oldu.

   O yorumlardan sonra kilo vermeye karar veren genç kadın artık 36 beden.Şu sıralar İspanya'nın Lanzarote kentinde tatil yapan Sophie Kasaei sarı bikinisi ve zayıf bedeniyle şov yaptı.

Haberler
 

Son Güncelleme: 01.11.2018 06:10
Anahtar Kelimeler:
Sophie Kasaei
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.