Kaynanalar dizisinin 'Tijen’ine son veda

TRT'de uzun yıllar başarıyla oynayan "Kaynanalar" dizisinin Tijen karakterini canlandıran Sevda Aydın son yolculuğuna uğurlandı.

07 Nisan 2018 Cumartesi 19:08
Kaynanalar dizisinin 'Tijen’ine son veda






Kaynanalar dizisinin 'Tijen’nine son veda

   TRT'de uzun yıllar başarıyla oynayan "Kaynanalar" dizisinin Tijen karakterini canlandıran Sevda Aydın son yolculuğuna uğurlandı.Bir dönem ilgiyle izlenen 'Kaynanalar' dizisinde canlandırdığı 'Tijen' karakteriyle hafızalara kazınan ve dün vefat eden 88 yaşındaki oyuncu, ressam ve opera sanatçısı Sevda Aydan, İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı13 Mart'tan bu yana demans, anemi ve meme kanseri tedavisi gördüğü Alsancak Devlet Hastanesi'nde dün sabah saatlerinde vefat eden oyuncu, ressam ve opera sanatçısı Sevda Aydan, İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı.'Kaynanalar' dizisinde 'Tijen' karakterine hayat veren Aydan'ın cenaze törenine sanatçı dostları, ailesi ve sevenleri katıldı. Acı haberi, Bangkok'ta alan Sevda Aydan'ın oğlu oyuncu Ege Aydan, annesinin cenazesine yetişemedi.Sevda Aydan'ın diğer oğlu eski milli basketbolcu Efe Aydan ise taziyeleri kabul etti.

Posta

Son Güncelleme: 07.04.2018 19:05
Anahtar Kelimeler:
KaynanalarTijenSevda Aydın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.