Kekeme Rapçi Ayhan Öztürk'ün hikayesi izleyenleri ağlattı

Kekeme Rapçi Ayhan Özkürk, Yetenek Sizsiniz programının ardından sosyal medyada en çok konuşulan kişi haline geldi

07 Ekim 2013 Pazartesi 21:43
Kekeme Rapçi Ayhan Öztürk'ün hikayesi izleyenleri ağlattı






Kekeme Rapçi Ayhan Öztürk'ün hikayesi izleyenleri ağlattı

Kekeme Rapçi Ayhan Öztürk, katıldığı Yetenek Sizsiniz Programında Türkiye'yi adeta ekrana kilitledi. Küçük yaşta geçirdiği korku travması yüzünden aşırı derecede konuşma güçlüğü çeken Rapçi Ayhan Öztürk, müzik sevgisi sayesinde bu güçlüğü atlatmaya çalışıyor. Bir köpek saldırısı yüzünden konuşma güçlüğü hastalığına yakalanan 25 yaşındaki genç rapçi Ayhan Öztürk sözleri kendisine ait olan parçalarla izleyenleri adeta coşturuyor
GRAFİK EĞİTİMİ ALDI
Kekemeliğini yenmek için yıllardır ailesinin çok sayıda uzmana, doktora götürdü Ayhan Öztürk, ilerleyen yıllarda, mırıldandığı şarkılarda konuşma zorluğunu yendiğini farketti. Anadolu Üniversitesi Grafik bölümünü bitiren genç rapçi, kekemeliği asıl kendi yazdığı rap parçalarıyla yenince, kız arkadaşının da desteğiyle Yetenet Sizsiniz proğramına katıldı.

ADINI BİLE SÖYLEMEDİ AMA

Kekeme Rapçi Ayhan Öztürk, yarışma sırası kendine gelince, heyecandan değil yıllardır kurtulamadığı konuşma güçlüğü yüzünden adını söyleyemedi. Acun Ilıcalı'nın desteğiyle kendisini anlatan genç rapçi kendi besteleği şarkısını söylerken izleyenler göz yaşlarını tutamadı. Acun Ilıcalı, Ayhan Öztürk'ün tedavisi için devreye girme sözü verirken, sosyal medya kekeme rapçinin yeteğini konuşmaya başladı.

 

KEKEME RAPÇİ AYHAN ÖZTÜRK'ÜN YARIŞMA VİDEOSU

 

 


Yetenek Sizsiniz Türkiye Kekeme Rapçi Ayhan...

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.