"Kendimi seksi ve dişi hissediyorum"

Manken Ece Gürsel sosyal medya hesabından verdiği iddalı poz takipcileri tarafından büyük beğeni aldı.

12 Temmuz 2018 Perşembe 08:21
"Kendimi seksi ve dişi hissediyorum"






"Kendimi seksi ve dişi hissediyorum"

   Manken Ece Gürsel sosyal medya hesabından verdiği iddalı poz takipcileri tarafından büyük beğeni aldı.Manken ve şarkıcı Ece Gürsel'in, Instagram hesabından yaptığı paylaşım bomba etkisi yarattı.

   Ece Gürsel fotoğrafına, "Önce kendini sev" notunu yazdı.2017 yılında 'Boş Duvarlar' isimli single ile gündeme gelen Ece Gürsel, sosyal medya hesabından paylaştığı cesur poz bomba etkisi yarattı.

   36 yaşındaki manken ve şarkıcı, instagram hesabından yayınladığı cesur kareye, "Önce kendini sev" notunu yazdı.Ece Gürsel, geçtiğimiz yıl verdiği röportajda, "Kendimi hiçbir zaman seksi bulmadım. İnsanlar öyle görmek istediler. Evde pijamalı Ece'yim. 35 yaşından sonra kendimi daha kadın, daha seksi ve dişi hissediyorum. Yeni yeni kendimin farkına varıyorum. Kendimi şimdi daha güzel buluyorum. Şimdi erkeklerin daha çok ilgisini çekiyorum. Önceden bedenime, medyadaki seksi kadına geliyorlardı. Şimdi gerçek Ece'ye geliyorlar" ifadelerini kullanmıştı.

Haberler

Anahtar Kelimeler:
Ece Gürsel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.