Kibariye, 'Domates güzeli' seçildi

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA (Antalya), () - ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde bu yıl 16'ncısı düzenlenen Tarım ve Seracılık Festivali'ne katılan şarkıcı Kibariye, 'Domates güzeli' seçildi. Tarım ve Seracılık Festivali'ne katılan sanatçı...

01 Mayıs 2015 Cuma 12:24
Kibariye, 'Domates güzeli' seçildi






Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA (Antalya), () - ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde bu yıl 16'ncısı düzenlenen Tarım ve Seracılık Festivali'ne katılan şarkıcı Kibariye, 'Domates güzeli' seçildi.
Tarım ve Seracılık Festivali'ne katılan sanatçı Kibariye, Karatepe Stadı'nda konser verdi. Kibariye, kalabalık orkestra eşliğinde sahneye çıktı. İlk şarkısında alkışı az bulduğunu belirten sanatçı, playback yapmadığını, canlı performans için alkışı az bulduğunu söyleyip izleyenlerden alkış istedi. Üşüdüğünü söyleyerek ekibinden ceket isteyen sanatçı, sevilen şarkılarını konsere gelenlerle birlikte seslendirdi.

Konser sonunda sahneye gelen Kumluca Belediye Başkanı AK Partili Hüsamettin Çetinkaya, Kibariye'ye teşekkür ettikten sonra 'Domates güzeli' tacını taktı. Sahnede domatesin tadına da bakan Kibariye, 'Domates güzeli' seçilmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.