Kim Kardashian'a benzemek uğruna sağlığını ve servetini kaybetti

Kim Kardashian'a benzeyebilmek için defalarca ameliyat oldu. dudaklarına yaptırıdğı silikonlar akmaya başladı, estetik ameliyatları yüzünden doğru dürüst yürüyemez hale gelen Clhaire Leeson adlı kadın katıldığı TV programında itiraf etti 'Ben tam bir geri zekalıyım'

07 Kasım 2016 Pazartesi 15:27
Kim Kardashian'a benzemek uğruna sağlığını ve servetini kaybetti






Kim Kardashian'a benzemek uğruna sağlığını ve servetini kaybetti

Amerikalı Ermeni kökenli gösteri yıldızı Kim Kardashian'a benzemek için yola çıkan Claire Leeson adlı İngiliz kadın hem ülkesinde alay konusu oldu, hem de yaşadığı acılar ve yaptığı harcamalar nedeniyle tartışma başlattı.
Kim Kardashian’a benzemek için 18 bin sterlin (yaklaşık 70 bin TL) harcayarak estetik operasyonlar geçiren 27 yaşındaki Claire Leeson tartışma konusu oldu.

Daha 18 yaşındayken göğüslerini büyüten , sonrasında botoks, implant, kaş kaldırma gibi pek çok operasyon geçiren genç kız, ‘Sosyal medya benimle sürekli dalga geçiyor, çok yoruldum’ diyor.

Kardashian’a benzemek için pek çok operasyon geçiren ve ‘artık çok yoruldum, buna değmez’ diyen Leeson ‘Kim’e hiç benzemiyorsun’ diyen takipçileriyle polemiğe girdi.

 ‘Keeping Up With The Kardashians’ TV şovunun büyük bir takipçisi olduğunu söyleyen genç kız, 2007’den bu yana kendini Kim Kardashian’a benzetmek için uğraşıyor.




‘Onu takip ettim ama şimdi çok pişmanım. Ona benzemekten çok yoruldum, hayatımı mahvetti. Rezil oldum. İnsanlar beni Kim’e benzettiklerinde bu benim için bir iltifat değil… Şimdi kendimi tam bir gerizekalı gibi hissediyorum’ diyor.



Kardashian'a benzeme yarışı yalnız genç kadınla sınırlı değil. 25 yaşındaki Jordan James Parke da Kim Kardashian'a benzemek için servet harcayanlardan.
23 yaşındaki genç adam, kaşlarına dövme yaptırdı, dudaklarına silikon taktırdı ve bir dizi estetik operesyon geçirdi.

Tüm bunlar için 100 bin pound, yani yaklaşık 350 bin TL harcayan Parke'nin vücudu artık estetikleri kaldıramıyor.
Parke, ABD'de katıldığı bir TV programında dudaklarındaki silikonların aktığını söylemişti.

Çektiği acıları ve doktorların uyarılarını hiçe sayan Parke, kısa süre sonra Kardashian'ın burnuna benzemesi için bir ameliyat olacağını da sözlerine eklemişti.

Genç adam yüzündeki detokslar nedeniyle kafasını mecbur kalmadığı sürece oynatamadığını da ifade etmişti.

 
Son Güncelleme: 08.11.2016 06:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.