Kırmızı kadar tutkulu, mavi kadar sonsuz

 Evlilik yolunda ilerlediği sevgilisi Beren Benan’dan sürpriz bir şekilde ayrıldıktan sonra kendisini işine ve spora veren Eliz Sakuçoğlu paylaştığı tatil fotoğraflarıyla özellikle erkek takipçilerini bir kez daha etkisi altına aldı.

04 Eylül 2017 Pazartesi 10:11
Kırmızı kadar tutkulu, mavi kadar sonsuz






Kırmızı kadar tutkulu, mavi kadar sonsuz

   Eliz Sakuçoğlu fit vücudu ile paylaştığı fotografla yine hayranlarının büyük beğenisini aldı.Evlilik yolunda ilerlediği sevgilisi Beren Benan’dan sürpriz bir şekilde ayrıldıktan sonra kendisini işine ve spora veren Eliz Sakuçoğlu paylaştığı tatil fotoğraflarıyla özellikle erkek takipçilerini bir kez daha etkisi altına aldı. Fit vücudunu sergilediği bikinili paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine toplayan Sakuçoğlu bu defa kırmızı bikinisiyle selamladı takipçilerini. Çektiği selfieye “Kırmızı kadar tutkulu, mavi kadar sonsuz” notunu düşen Eliz Sakuçoğlu yazdıklarıyla kalplere dokunurken fotoğrafıyla gözlere bayram ettirdi.

Sözcü

Anahtar Kelimeler:
Eliz Sakuçoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.