Kırmızı mayosuyla reklamın önüne geçti

Oyuncu, yazar Rachel McCord gözlük markasının çekimleri için kamera karşısına geçti.

09 Ekim 2018 Salı 17:45
Kırmızı mayosuyla reklamın önüne geçti






Kırmızı mayosuyla reklamın önüne geçti

   Oyuncu, yazar Rachel McCord gözlük markasının çekimleri için kamera karşısına geçti.Kırmızı mayosu düzgün fiziği ile McCord gözlük markasının önüne geçti.

   Model, oyuncu, yazar ve blogger Rachel McCord, ünlü bir gözlük markasının Santa Monica'da gerçekleşen çekimleri için kamera karşısına geçti.Kendisi gibi oyuncu olan AnnaLynne McCord'un kardeşi olan Rachel, lüks bir gözlük markasının reklam çekimleri için kamera karşısına geçmişti.

   Kırmızı iddialı bir mayo giyen Rachel, fotoğraf çekimi için birbirinden cesur pozlar verdi.Rol aldığı televizyon dizileriyle ünlü olan Amerikalı model, son olarak Slay the Fame Game adlı bir kitap yazmıştı.

   Yazdığı blog özellikle moda takipçileri tarafından ilgiyle okunan Rachel, sosyal medyayı da aktif olarak kullanıyor."iamrachelmccord" adıyla Instagrma'da olan sarışın güzelin, 122 bin takipçisi var.

     Oyuncu ve model Rachel McCord, pazar günü Santa Monica'da görüntülendi.

Posta

Anahtar Kelimeler:
Rachel McCord
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.