Kıyafeti ile sosyal medyayı salladı

Pop yıldızı Beyonce kıyafeti ile sosyal medyayı salladı.

01 Ekim 2018 Pazartesi 08:10
Kıyafeti ile sosyal medyayı salladı






Kıyafeti ile sosyal medyayı salladı

    Pop yıldızı Beyonce kıyafeti ile sosyal medyayı salladı.Beyonce, konserinde giydiği leopar desenli kostümüyle çekilmiş fotoğraflarıyla sosyal medyayı salladı.Pop yıldızı Beyonce, cumartesi günü verdi konser öncesinde sahnede verdiği pozlarla Instagram'ı salladı.

   37 yaşındaki diva, tamamen leopar desenli bir kostüm giydi.Ağzını da kapatan bir mayo giyen şarkıcı, büyük bir şapka ve kasıklarına kadar uzanan çizmelerle görünümünü tamamladı.Cumartesi günü California'nın Santa Clara kentinde konser veren Beyonce'ye ilgi büyüktü.

   Ünlü şarkıcı, sahnede çekilmiş bu kareleri paylaştı ve "Burada olduğum için çok mutluyum! 3 konserimiz daha var!" notunu düştü.Beyonce'nin Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafların her biri 1 milyonu aşkın beğeni ve on binlerce yorum aldı.Amerikalı şarkıcının Instagram'da 118 milyon takpçisi bulunuyor. Beyonce, en çok takipçisi olan altıncı kişi.

Posta

Anahtar Kelimeler:
Beyonce
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.