Kocam bana dolandırıcıktan dava açacak

Eski manken Ebru Şancı,sosyal medya üzerinden  estetiksiz halinden bir kare paylaşıp altına, “Kocam bana dolandırıcılıktan dava açacak” diyerek esprili bir yorum yaptı.

18 Eylül 2017 Pazartesi 08:36
Kocam bana dolandırıcıktan dava açacak






Kocam bana dolandırıcıktan dava açacak

   Eski manken Ebru Şancı,sosyal medya üzerinden  estetiksiz halinden bir kare paylaşıp altına, “Kocam bana dolandırıcılıktan dava açacak” diyerek esprili bir yorum yaptı. Ebru Şancı, Eylül 2015’te futbolcu Alpaslan Öztürk ile Belçika’da evlenmişti. Geçen Ekim’de de ikizleri Ceylin ve Mila’yı Bodrum’da dünyaya getiren Şancı, 18 yıl önceki halini paylaştı.  

   Ebru Şancı, sosyal medya hesabından 18 yaşında çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Yaşadığı değişimi esprili bir dille ifade etti: “18 yaşımdaki resmimi gören kocam bana yarın dolandırıcılıktan dava açmaya hazırlanıyor.”

Anahtar Kelimeler:
Ebru şancı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.