Kör Ahmet öldü mü? Konyalı sanatçının sevenleri hastaneye koştu

Konya ve çevresinin Aşık Veyseli olarak bilinen Kör Ahmet lakaplı ünlü sanatçı, aşık Ahmet Özdemir'in öldüğü yolundaki haberler yakın çevresi tarafından yalanlandı.

28 Temmuz 2016 Perşembe 11:34
Kör Ahmet öldü mü? Konyalı sanatçının sevenleri hastaneye koştu






Kör Ahmet öldü mü? Konyalı sanatçının sevenleri hastaneye koştu

Son Dakika Haber, Kör Ahmet Öldü haberi'ne yalanlama, Konya ve çevresinin sevilen sanatçısı Kör Ahmet lakabıyla tanınan Ahmet Özdemir'in hayatını kaybettiği iddiaları aile çevresi tarafından yalanlandı.

Dün Konya'dan yayın yapan bazı haber sitelerinde yer alan 'Kör Ahmet öldü' şeklindeki haberler sevenlerini üzerken ilerleyen saatlerde yapılan açıklamada haberin yalan olduğu belirtildi.


Ahmet Özdemir'in (Kör Ahmet) yakınları tarafından iddialar yalanlanarak hastanede muayenesinin devam ettiği, dialize bağlı olduğu açıklandı.

Konyanın sevilen sanatçılarından biri olan Sanatçı Ahmet Özdemir (Kör Ahmet) koma’da yattığı Numune Hastanesinde yapılan tedavilere karşılık verince üç haftadır yattığı yoğun bakım ünitesinden normal odaya alındı.

NUMUNE HASTANESİ'NDE TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir evde yatan ve 9 Temmuz 2016 Cumartesi günü gece rahatsızlanarak ilk önce Hospital, daha sonra Numune Hastanesi yoğun bakım ünitesine kaldırılan Konyalı sanatçı Ahmet Özdemir( Kör Ahmet ) gördüğü tedavilere cevap verince önceki gün Numune hastanesinde normal odaya alındı. Sanatçı Ahmet Özdemir’in tedavisine burada devam edilecek.

Sanatçı Ahmet Özdemir(Kör Ahmet)’in tedavilerine devam edilecek. Daha sonra ise taburcu edilmesi hedefleniyor. Konya ve çevresinde büyük bir hayran kitlesi bulunan Kör Ahmet'in sevenleri bugün hastaneye gelerek yetkililerden bilgi aldı. Kaynak: Karamandan.com
Son Güncelleme: 28.07.2016 11:40
Anahtar Kelimeler:
Son Dakika HaberKör Ahmet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.