Kubat; Sahnede çok kişi evlendirdim

Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde The Savoy Ottoman Palace Hotel'de sevenleriyle buluşan sanatçı Kubat, sahnelerde çok sayıda çiftin evlendirdiğini söyleri.

21 Ocak 2018 Pazar 09:47
Kubat; Sahnede çok kişi evlendirdim






Kubat; Sahnede çok kişi evlendirdim

Muhteşem sesi ve yorumlarıyla herkesi kendine hayran bırakan ve 'Türkülerin Efendisi' olarak bilinen Kubat, The Savoy Ottoman Palace Hotel'de sevenleriyle buluştu. Bu sene yoğun bir konser trafiği olduğunu söyleyen sanatçı, sesin en iyi ilacının uyku olduğunu fakat maalesef buna pek dikkat edemediğini söyledi.

Beklenen türkü albümünün kısa bir zaman sonra dinleyici ile buluşacağının müjdesini veren şanatçı sözlerine şöyle devam etti "Stüdyoda büyük heyecanlar yaşıyoruz. Gün yüzüne çıkmamış türküleri seslendireceğim. Yeni albümdeki bombam Musa Eroğlu'nun çok güzel, kıpır kıpır bir bestesi var. Şu anda albüme yoğunlaştım. Albüm çıktıktan sonra gelen tv programlarını değerlendireceğim."

Her sahnesinde sürprizler yaşadığını söyleyen sanatçı; evlilik teklifi yada başka şeyler ilan etmek isteyenlerin sahneye çıktığını, bu sayede çok kişiyi evlendirdiğini söyledi.

Anahtar Kelimeler:
Kubat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.