"Küçükken yaptığınız bir şeyden vazgeçmeyin"

Oyuncu Gökçe Bahadır çocukken yaptıkları şeyden insanın vazgeçmemesi gerektiğini söyledi

20 Mayıs 2018 Pazar 13:23
"Küçükken yaptığınız bir şeyden vazgeçmeyin"






"Küçükken yaptığınız bir şeyden vazgeçmeyin"

   Oyuncu Gökçe Bahadır çocukken yaptıkları şeyden insanın vazgeçmemesi gerektiğini söyledi.Çocukluğunda ilgilendiği piyanonun başına yıllar sonra yeniden oturan oyuncu Gökçe Bahadır, sosyal medya hesabından kısa bir süre ders aldığı bu müzik aletiyle ilgili bir paylaşımda bulundu. İlk piyano dersini 6 yaşında almaya başladığını söyleyen Bahadır, yetişkin bir kadınken yeniden çocukluk heyecanına geri döndüğünü ve piyano çalmak için dersler almaya başladığını şu sözlerle duyurdu: “Yıllar sonra yeniden piyanoya başlamak. İlk dersimi 6yaşında almaya başlamıştım. Sonra devam edemedim. Bugüne kadar da hiç çalmadım. Ama şimdi ne kadar aklımda kaldığını fark edip yeniden başladım. Keşke hiç bırakmasaydım şu an size çok iyi videolar koyabilirdim. Ama şu andan itibaren çalışmalara hız verip güzel videolar paylaşacağım. Küçükken yaptığınız bir şeyden vazgeçmeyin. Bir dost”

Gökçe Bahadır kimdir

    Gökçe Bahadır, 9 Kasım 1981 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Akademi İstanbul Radyo Televizyon bölümünden mezun oldu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Akademi'de okurken bir yandan da Fenerbahçe FM'de radyo programı sundu. Okuldan mezun olduktan sonra Best TV'de VJ’lik, ardından Show TV'de Sinyal programının sunuculuğunu yaptı.

   2001 yılında “Tatlı Hayat”, 2002 yılında “Beşik Kertmesi”, 2003 yılında “Mühürlü Güller” gibi dönemin başarılı dizilerinde bölüm oyunculuğu yaptı. 2003-2005 yılları arasında “Hayat Bilgisi” dizisinde “Törpü” karakterini canlandırdı ve geniş kitlelerce tanındı. Gökçe Bahadır, daha sonra Digiturk'te yayınlanan “JoJo” adlı çocuk programını sundu. “Yaprak Dökümü” dizisinde “Leyla” karakterini canlandırmıştır. “Kayıp Şehir” dizisinde başrol oyuncusudur. Gökçe Bahadır’ın hobileri arasında dans etmek, şarkı söylemek, kitap okumak, film seyretmek, müzik dinlemek var.

   2010 yılında bir çorap markasının reklam filminde oynadı. Gökçe Bahadır, oyuncu Kemal Sunal’ın oğlu oyuncu Ali Sunal ile 22 Temmuz 2011 tarihinde evlendi. 23 Şubat 2012 tarihinde boşandı. 2015 yılının Ekim ayında yayınlanmaya başlayan "Hatırla Gönül" adlı dizide Gökçe Bahadır, Engin Öztürk, Onur Saylak ve Selen Öztürk birlikte rol aldı.

Sözcü

Anahtar Kelimeler:
Gökçe Bahadır
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.