Lady Gaga sahnede çıplak, Nişantaşı'nda başörtülü

İstanbul konseri sırasında sahnede soyunarak tepkileri üzerine çeken Lady Gaga Nişantaşı esnafını güldürdü

18 Eylül 2014 Perşembe 11:14
Lady Gaga sahnede çıplak, Nişantaşı'nda başörtülü






Lady Gaga sahnede çıplak, Nişantaşı'nda başörtülü


İstanbul İTÜ konseri sırasında sahnede çırılçıplak soyunan şarkıcı Lady Gaga'nın alışveriş sırasında neredeyse 'Türbana' girdiği ortaya çıktı. Koyu iri güneş gözlüğü, başın sarı-kırmızı eşarbı ve etrafında korumalarıyla Nişantaşı'nda alışverişe çıkan Lady Gaga tanınmamak için elinden geleni yapmasına rağmen girdiği her iş yerinde hayranlarının dikkatli bakışlarından kurtulamadı.

HER MAĞAZADA YARIM SAAT ALIŞVERİŞ

Ünlü şarkıcı, Osmanbeş Nişantaşı sokaklarında kimseye kendini göstermeden gün boyu alışveriş yaptı. Girdiği her mağazada yarım saatten daha fazla kaldı. Lady Gaga, gözlerini güneşten korumak için taktığı 'akıllı gözlükleriyle' de dikkat çekti. Ünlü şarkıcı bir mağazadan çıkarken apartmanın camına bakarak kılık kıyafetini kontrol etmekten de kaçınmadı.

Nişantaşı esnafının kentisine Türk Kahvesi, Lokum ikramından oldukça mutlu görünen Lady Gaga daha çok Türk kadınlarının moda tarzıyla ilgili sorular yönelettiği öğrenildi.
Öğle yemeği tekliflerini geri çeviren Lady Gaga bir mağaza çalışanına 'Bu saatlerde yemek yemiyorum' , bir başka mağaza çalışanı genç kıza ise 'Üzerindeki kıyafet çok şık, ölçülerin harika görünüyor' dediği öğrenildi.

Girdiği her mağazadan yüklü miktarda alışveriş yapan Lady Gaga, daha sonra otelinin yolunu tuttu.

HAYATIMDA ÇOK FAZLA GÖZYAŞI VARDI

Lady Gaga, Nişantaşı’nda gezdikten sonra duygularını Twitter’da paylaştı: “Bugün çoğunlukla ağlayarak geçirdim. Çok fazla gözyaşı vardı. Hayatıma inanamıyorum. Güzel şeyler yapabilme, gezmek, bazen yorucu geliyor. Bazı günler gerçekten de zor. Küçük canavarlarım ve ekibimin bana güvenine ne kadar teşekkür etsem az. Hayatımı siz değiştirdiniz. Umarım müziğim, şovlarım ve mesajlarımla sanatın güzelliğini sizinle paylaşabilirim”




Son Güncelleme: 18.09.2014 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Elif 2022-04-16 16:05:43

Salak