Leman Sam Sahnede Bastonla Dans Etti

Durmuş SEVİNDİK/ ZONGULDAK, ( )- ÜNLÜ sanatçı Leman Sam, Zonguldak’ta verdiği konserde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Ağır linçten sonra insanların konserine gelmeyeceğini düşündüğünü belirten Sam, kendisine hediye edilen...

22 Kasım 2014 Cumartesi 23:02
Leman Sam Sahnede Bastonla Dans Etti






Durmuş SEVİNDİK/ ZONGULDAK, ( )- ÜNLÜ sanatçı Leman Sam, Zonguldak’ta verdiği konserde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Ağır linçten sonra insanların konserine gelmeyeceğini düşündüğünü belirten Sam, kendisine hediye edilen bastonla sahnede kısa süreli dans etti.
Genel Maden İşçileri Sendikası’nda düzenlenen konsere Leman Sam hayranları yoğun ilgi gösterdi. Sahneye çıkarken elbisesi kolonlara takılan Sam, 'İlla illa' parçasıyla konserine başladı. İlk şarkısını hayranlarının eşlik etmesiyle bitiren Sam, "Ben 'o ağır linçten sonra bu kadar da insan gelmeyecek' diye düşünüyordum, ama gene varmış benim sevenim. Sivri dillilik biliyorsunuz 9 köyden kovuyorlar" diyerek şaşkınlığını dile getirdi.
Organizasyonu düzenleyenlere teşekkür eden Leman Sam, "Maden İşçileri Sendikası'na teşekkür ediyorum bize bu salonu tahsis ettikleri için. Sendikalar önemlidir. Gerçek sendika o kadar az kaldı ki diğerleri tel maşa. Tabi biz o dönemleri de gördük" diyerek sendikalara çattı.
BASTONLA SAHNEDE DANS

Belediye Başkan Vekili CHP'li Gökhan Demir, ünlü sanatçıya kentin simgesi Uzunmehmet heykeli ve dünyaca ünlü Devrek bastonu hediye etti. Başkan Vekili Demir'in, Uzun Mehmet heykelini takdim ederken "Bunu biliyorsunuz herhalde" demesi üzerine Leman Sam, "Bilmezmiyim. Uzun Ömer" diye cevap vermesi gülüşmelere neden oldu. Başkan Vekili Demir, "Yok değiştireceğiz onu. Uzun Mehmet. Zonguldak'ta tek üretimimiz olan kömürü bulan insan Uzun Mehmet" diye karşılık verdi. Demir, ardından "Bunu kullanmak için değil hediye etmek için veriyorum. Bunu almak zorunda değilsiniz?" diyerek sanatçıya bastonu hediye etti. Sam, bastonu alarak sahnede kısa süreli dans ettikten sonra "Bu ağaçları sadece baston yapmak için kesselerdi keşke" diye konuşunca alkışlandı.
BAŞKAN VEKİLİNE 'YETER ARTIK' DİYE TEPKİ GÖRDÜ
Leman Sam'ın 'Penceremin havasını havalandıran rüzgar' isimli ikinci parçasını dinledikten Başkan Vekili Gökhan Demir, salondan ayrılmak için ayağa kalktı. Demir'in salondan ayrılırken vatandaşlarla tek tek vedalaşması üzerine Sam, bir süre bekledi.  Vedalaşma sırasında 'Sayın başkan yeter artık' diye vatandaşların tepkisiyle karşılaşınca Gökhan Demir, "Özür diliyorum, iyi akşamlar" diyerek salondan ayrıldı. Yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalan Leman Sam hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.