Londra'dan Ev Aldı Haberine Gündeş'den Yalanlama

17/25 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun kilit ismi Reza Sarraf’ın eşi ünlü sanatçı Ebru Gündeş, Ziraat Bankası’ndan 40 milyon TL kredi çekerek Londra’da bir ev aldı.

01 Haziran 2015 Pazartesi 15:37
Londra'dan Ev Aldı Haberine Gündeş'den Yalanlama






 

Londra'dan Ev Aldı Haberine Gündeş'den Yalanlama

17/25 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun kilit ismi Reza Sarraf’ın eşi ünlü sanatçı Ebru Gündeş, Ziraat Bankası’ndan 40 milyon TL kredi çekerek Londra’da bir ev aldı haberine Ziraat Bankası'ndan ve sanatçı Ebru Gündeş'ten yalanlama geldi.

Haberde ünlü sanatçı Ebru Gündeş’in geçtiğimiz Mart ayında Ziraat Bankası’nın Etiler Şubesi’nden 40 milyon lira kredi çektiği söyleniyodu.İddialara göre; Gündeş, bu kredi ile İngiltere’nin başkenti Londra’da 9.8 milyon sterline ev aldı. Etiler Şubesi’nde işlemleri yaptıran Gündeş, 9.8 milyon sterlini Ziraat Bankası’nın Londra Şubesi’nden çekmiş. Kredinin aylık ödemeleri ise 600 bin lira. Gündeş daha öncede bir saatte yaptığı 600 bin liralık harcama ile gündeme gelmişti.
   Bu haberler üzerine bir açıklama yapan Ebru Gündeş haberlerin asılsız olduğunu ve gerçekle alakası olmadığını söyledi.


       

Son Güncelleme: 01.06.2015 15:39
Anahtar Kelimeler:
Ebru GündeşLondraEv
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.