"Makarnayı ve zeytinyağına bulanmayı çok seviyorum"

Emily Ratajkowski son video klibi ile tüm dikkatleri üzerine toplarken, eleştirilerinde hedefi olmaktan kaçamadı

11 Aralık 2017 Pazartesi 09:11
"Makarnayı ve zeytinyağına bulanmayı çok seviyorum"






"Makarnayı ve zeytinyağına bulanmayı çok seviyorum"

  Emily Ratajkowski son video klibi ile tüm dikkatleri üzerine toplarken, eleştirilerinde hedefi olmaktan kaçamadı. 26 yaşındaki model, LOVE dergisinin her yıl Noel döneminde yayınladığı takvimde iç çamaşırlarıyla spagetti yiyerek yer aldı."Bugün karbonhidrat yükleme günü" diyerek spagetti yemeye başladığı video ister istemez milyonlarca kez görüntülendi ancak fazlasıyla olumsuz eleştiri de topladı.

   Videonun sonunda "Makarnayı ve zeytinyağına bulanmayı hayatın kendisinden daha çok seviyorum" cümlesine yer verildi. Emily Ratajkowski, hayranlarına her daim cinselliğin onları güçlendirebileceğini söyleyen bir feminist olmuştu... Hatta LOVE dergisinin video paylaşımındaki yazıda, Harvey Weinstein davasının ardından kadınların sanki ihtiyaçları varmış gibi namustan ve kendi sorumluluklarından bahsetmesiyle hayal kırıklığına uğradığını anlattı.

   Emily'e en sert tepki İngiliz gazeteci Piers Morgan'dan gelmişti. Morgan genç modele "Üstüne başına bir şeyler giy ve kendine gerçek bir iş bul!" demişti. Bunun üstüne ise Emily sessiz kalmadı.Hem sosyal medya hem de bir gazete vasıtasıyla hayranları ile düşüncelerini paylaşan güzel isim artık kendini cevap vermeye mecbur hissettiğini ve gazeteden özür beklediğini açıkladı.

Posta

Son Güncelleme: 11.12.2017 06:22
Anahtar Kelimeler:
Emily Ratajkowski
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.