Malazgirt Zaferi dizi film oluyor; Orta Asya'da çekilecek

Türk tarihini konu alan dizi filmler gündelik hayatın vazgeçilmezi oluyor. Diriliş Ertuğrul dizi filminin yapımcısı Mehmet Bozdağ Malazgirt Zaferi'nin konu edildiği yeni film için hazırlıklara başlandığını söyledi.

29 Şubat 2016 Pazartesi 14:40
Malazgirt Zaferi dizi film oluyor; Orta Asya'da çekilecek






Malazgirt Zaferi dizi film oluyor; Orta Asya'da çekilecek

Malazgirt 1071 zaferi, Diriliş Ertuğrul kalitesiyle ekranlara geliyor.
TRT'nin şimdiye kadar yaptığı en iyi dizilerden biri olarak tarihe adını yazdıran Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı 1071 Malazgirt Zaferi'ni konu alan yeni bir dizi için harekete geçtiklerini söyledi. Ekranların reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Mehmet Bozdağ'dan hayranlarına iyi haber geldi.
Diriliş Ertuğrul dizisinin 2017’de final yapacağını açıklayan Bozdağ, yeni bir dizi hazırlığı içinde de olduklarını ve dizinin adının ‘Malazgirt’ olacağını açıkladı. Dizinin hikayesinin bittiğinin de altını çizen yapımcı Alparslan rolü için de kafasında bir ismin olduğunu söyledi. Malazgirt 2017 Ocak’ta çekimlerine başlanacak.

ALPARSLAN ORTA ASYA’DA ÇEKİLECEK

Malazgirt dizisinin ön hazırlıklarına başlandı. Dizinin genel hikayesi yazıldı senaryo çalışmaları ise sürüyor. 2017 Ocak ayında çekimlerine başlanacak olan Malazgirt dizisi aynı sezonda TRT 1 ekranlarında yayınlanacak. Ünlü yapımcı Mehmet Bozdağ, Alparslan Malazgirt dizisini Orta Asya’da çekmeyi planlıyor. Oldukça yüksek bütçeli olan yeni dizinin oyuncu kadrosu ise henüz kesinlik kazanmadı.
Son Güncelleme: 29.02.2016 14:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sanem 2016-03-01 00:48:51

mehmet bozdağ çok güzel yapımlara imza atıyor. diriliş ertugrul dizisi şuana kadar izlediğim en güzel türk dizisiydi umarım filmde güzel olur

Avatar
Emrah 2016-03-01 02:40:11

tarih filmlerini hep sevmişimdir birde bizim tarihimizle ilgiliyse seve seve izlerim bakalım nasıl olacak film heyecanla bekliyorum..