Manken Aslı Baş cinayetinde şok gelişme

Bodrum'da Club Flipper Tatil Köyü'nde esrarengiz bir şekilde hayatını kaybeden manken Aslı Baş cinayetinde şok gelişme, Otel müdürü ve temizlikçisi hakkında cinayet delillerini karartmaktan dava açıldı.

09 Mayıs 2016 Pazartesi 09:40
Manken Aslı Baş cinayetinde şok gelişme






Manken Aslı Baş cinayetinde şok gelişme

Manken Aslı Baş'ın hayatını kaybettiği tatil köyü müdürü hakkında şok dava. Aslı Baş'ın öldüğü otelin müdürü ve temizlikçiye delil karartma suçlamasıyla dava açıldığı ortaya çıktı. AKŞAM Gazetesi'nde bugün yer alan Ercan Öztürk imzalı habere göre Ahmet Bayer'e ait olan tatil köyünde meydana gelen ölümün soruşturulması sırasında, otel müdürünün delilleri kararttığı ortaya çıktı.

KAN LEKELERİ SİLİNMİŞ

Bodrum’da Ahmet Bayer’e ait Club Flipper tatil köyünde şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden mankenler kraliçesi Aslı Baş davasında yeni gelişme. Bodrum Asliye Ceza Mahkemesi, Baş’a ait kan lekelerini temizleten otel müdürü Ali Sefa Erdem ile kan lekelerini temizleyen Ramazan Demir’e delilleri karatmak ve yok etmek suçlamalarıyla dava açtı. İki şüpheliye de 6 aydan 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Demir suçlamaları kabul etmeyerek şunları söyledi, "Bana  Bayer’in düştüğünü söylediler. Ortalıkta kan lekesinin olduğunu söylediler. Bana söylenenleri yaptım. Suçsuzum" dedi.

Bir darbe de villalardan

Aslı Baş davasında her gün yeni bir skandalın çıkmasıyla kötü günler geçiren Bayer’e bir darbe de Club Flipper’in içerisinde yaptırdığı villalardan geldi. Villa inşaatlarından dolayı alacağını tahsil edemeyen Oğuzhan Göçgün isimli işadamı Bayer’in Sarıyer’de bulunan evine haciz gönderdi. İcra memurlarının eve gelmesiyle şoka uğrayan Bayer, kafa toparlamak için Bodrum’a gitti.
Anahtar Kelimeler:
Manken Aslı Baş Cinayetin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.