Mehmet Ali Erbil'in sağlığı ile yeni gelişme

Hastanede yoğun bakımda olan ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil'den yeni bir gelişme yaşandı.

25 Ekim 2018 Perşembe 18:29
Mehmet Ali Erbil'in sağlığı ile yeni gelişme






Mehmet Ali Erbil'in sağlığı ile yeni gelişme

    Hastanede yoğun bakımda olan ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil'den yeni bir gelişme yaşandı.Sanatçı dostları Sinan Özen, Funda Arar, Demet Akalın, Seda Sayan ve Nilgün Belgün bugün Mehmet Ali Erbil'in tedavisinin yapıldığı Maslak'taki özel hastaneye gelerek, sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı.Mehmet Ali Erbil'i ziyarete gelenler arasında bulunan Sinan Özen sanatçının sağlığı hakkında ''İlk günden bugüne takip ediyorum. Biraz daha sevindirici, güzel şeyler var. Tabii ki yoğun bakımda ve makineye bağlı olarak takip ediliyor. Yani dua edeceğiz, inşallah iyi olacak." şeklinde açıklamada bulundu.

   Geçen hafta evinin banyosunda düşerek yaralanan Mehmet Ali Erbil yoğun bakımda tedavi görürken 'kaçış sendromu' nüksetti.Evinin banyosunda düşerek yaralanan ve Maslak'ta kaldırıldığı hastanede ameliyata alınan Mehmet Ali Erbil'in daha önce yaşadığı 'kaçış sendromu', travma sonrası nüksetti. Kaburgalarında kırık bulunan ve kırık kaburgaların da akciğer zarına battığı tespit edilen Mehmet Ali Erbil'in yapılması planlanan ikinci ameliyatı da ertelendi. Beş gündür yoğun bakımda tutulan Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin Erbil dün babasının durumunun netlik kazanmadığını söyledi.Daha sonrasında ise Mehmet Ali Erbil'in doktoru Jan Klod Kayuka "Bu kez diğer dönemlerden daha ağır bir durumla karşı karşıyayız" dedi.

   

   Ziyaret sonrası konuşan Sinan Özen, ''İlk günden bugüne takip ediyorum. Biraz daha sevindirici, güzel şeyler var. Tabii ki yoğun bakımda ve makineye bağlı olarak takip ediliyor. Yani dua edeceğiz, inşallah iyi olacak. Şu an çok hassas bir noktada, oradan dönüşü güzel olduğu zaman iyi olacak. Umutlarımız, niyetlerimiz ve isteklerimiz bu şekildedir. Bir eşik vardı, o eşik atlatıldı. Kaburga kemiğindeki kırıklar ameliyat anlamında biraz daha beklenecek. Geçmişten olan rahatsızlığıyla alakalı olarak bir sıkıntı var onu da çözmeye çalışıyorlar. Eğer o eşiği bugün yarın atlatırsa her şey daha güzel olacak. Şu anda şu durumuna dua ediyoruz. Kızı Sezin Hanım da, geçmişteki hastalığıyla alakalı olarak doktoru da başındaymış. Onun verdiği bilgilere göre şu anda dün gece bir cevap verdi, o cevap da sevindirici'' dedi

Kaçış sendromu nedir?

Damar dışına sıvı kaçması ile oluşan bu sendrom, tansiyon düşmesine ve kan basıncının azalmasına ve sonuç olarak hastanın şoka girmesine sebep olmaktadır. Günlük hayatı olumsuz hale getiren hastalık, daha ağır hale geldiğinde diğer organları da olumsuz etkiliyor ve ani gelen krizler ölüm ile sonuçlanabiliyor. Psikolojik açıdan da kişiyi buhrana sokan sendromun yol açtığı septik şok reaksiyonun, ne zaman geleceği belli değildir.

Bugün hastanede tedavisi devam eden Mehmet Ali Erbil'i, sanatçılar Sinan Özen, Funda Arar, Demet Akalın, Seda Sayan ve Nilgün Belgün ziyaret etti.

 

 

Son Güncelleme: 26.10.2018 13:40
Anahtar Kelimeler:
Mehmet Ali Erbil
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.