Mesleği mankenlik, tutkusu boks

İbrahim LALELİ/ ANTALYA, () - RUSYA'nın ünlü mankeni 22 yaşındaki Alasia Vislotskaya, Antalya'da çekilecek bir reklam filmi için Türkiye'ye geldi. Antalya Prodüksiyon ile çalışan başarılı manken, güzelliğiyle görenleri kendine hayran...

19 Mart 2015 Perşembe 10:27
Mesleği mankenlik, tutkusu boks






İbrahim LALELİ/ ANTALYA, () - RUSYA'nın ünlü mankeni 22 yaşındaki Alasia Vislotskaya, Antalya'da çekilecek bir reklam filmi için Türkiye'ye geldi. Antalya Prodüksiyon ile çalışan başarılı manken, güzelliğiyle görenleri kendine hayran bıraktı.
16 yaşında mankenliğe başladığını, moda, katalog ve reklam çekimlerinin aranılan ismi olduğunu aktaran Vislotskaya, 90-60-90 vücut ölçüleri, 1.78 boyu ile ideal manken olduğunu belirtti. Başarısının sırrının fiziksel güzelliği kadar sempatikliği olduğuna inandığını vurgulayan Vislotskaya, lisanslı olarak boks sporuyla uğraştığını söyledi. Mankenlikle tamamen ters bir spora aşık olduğunu dile getiren Vislotskaya, boks nedeniyle vücudunda morluklar olduğunu, yine de vazgeçemediğini anlattı.
Mesleğindeki en büyük destekçisinin kendisi gibi manken annesi olduğunu söyleyen başarılı manken, “Mesleğimde annemin manevi desteğini her zaman yanımda hissediyorum. Beni zor günlerimde motive eden, mankenliğin inceliklerini anlatan ve beni yetiştiren isim annemdir. Kariyerimi ona borçluyum" dedi.
İşleri nedeniyle sık sık Türkiye'ye geldiğini, Antalya'da ise 3 ayrı çekimde çalıştığını sözlerine ekleyen Vislotskaya, “Buradan Paris'e gideceğim. Orada düzenlenecek moda haftasında podyuma çıkacağım. Yoğun çalışmayı seviyorum. Hayatım uçakta geçiyor" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.