Milli Takımın başına Yılmaz Vural geçsin

Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar 3-0'lık İzlanda yenilgisinden sonra sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Milli Takım'ın başına Yılmaz Vural geçsin dedi.

07 Ekim 2017 Cumartesi 09:35
 Milli Takımın başına Yılmaz Vural geçsin






 Milli Takımın başına Yılmaz Vural geçsin

    Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar 3-0'lık İzlanda yenilgisinden sonra sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Milli Takım'ın başına Yılmaz Vural geçsin dedi.Şahan Gökbakar yaptığı paylaşımda espirili şekilde şunları yazdı." Yılmaz Vuralsson'dan Türk Futbolu'nun değişimi ve gelişimi adına "Beni gecirmiyosunuz ki Milli Takımın başına, ben daha size ne diyeyim?" göndermeli gizli serzenişli yorumlarını dinleye dinleye 3'lük olduk...#böylemacmıolursson  ve İzlanda'dan #3golmüyenirsson   diyorum... Not: Tek güzel şey Emre Belözoğlu'nun hala oynadığı futbol ve Eskişehirdeki seyirci..Ikisine de helal olsun." Gökbakar'ın bu önerisi çok sayıda takipcisi tarafından beğenildi ve destek aldı.

Son Güncelleme: 07.10.2017 10:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.