Miss Turkey güzelinden iğrenç mesaj

Miss Turkey Güzeli Itır Esen'in Twitter'dan attığı mesajda 15 temmuz şehitlerine yönelik hakaret içeren sözlerine sosyal medyadan tepki yağıyor

22 Eylül 2017 Cuma 16:28
Miss Turkey güzelinden iğrenç mesaj






Miss Turkey güzelinden iğrenç mesaj

Miss Turkey World güzeli seçilen Itır Esen 15 Temmuz şehitleriyle ilgili attığı twit yüzünden tacı geri alındı. Attığı iğrenç mesaj sonrası sosyal medyadan yağan tepkiler organizasyon komitesini harekete geçirdi.


Miss Turkey 2017 organizasyonu yetkilileri, Miss Turkey World güzeli seçilen Itır Esen’in tacını geri aldı. Esen’in tacının, sosyal medya paylaşımları arasında görülen bir tweet’i nedeniyle alındığı açıklandı.


Beyoğlu İstiklal Caddesi’ndeki Grand Pera Emek Sahnesi’nde dün gerçekleşen organizasyonda Miss Turkey World güzeli seçilen Itır Esen’in  sosyal medya paylaşımları arasında görülen bir tweet’i inceleyen organizasyon yetkilileri, paylaşımın Esen tarafından yapıldığı kanaatine vardı.

Esen’in tacının geri alınacağını açıklayan Miss Turkey Başkanı Can Sandıkçıoğlu, “Üzülerek duyuruyoruz ki bu tweetin Itır Esen tarafından atıldığı kanaatine varılmıştır. Kuruluş amacı Türkiye’yi dünya çapında tanıtmak ve imajına katkıda bulunmak olan Miss Turkey Organizasyonu’nun böyle bir paylaşımı kabul etmesi mümkün değildir” ifadesini kullandı. Itır Esen’in tacının, 15 Temmuz ile ilgili çirkin bir paylaşımı nedeniyle alındığı öğrenildi.


Itır Esen’in tacının geri alınmasının ardından jüri puanlamasına göre ikinci olan Aslı Sümen’in birinci, puan sıralamasında üçüncü olan Pınar Tartan’ın ikinci, dördüncü sırada olan Yasemin Çoklar’ın ise üçüncü olduğu bildirildi.
Yeni sonuçlara göre Türkiye’yi Çin Halk Cumhuriyeti’nde düzenlenecek ‘’Miss World’de’ Aslı Sümen’, Amerika Birleşik Devletleri’nde yapılacak ‘’Miss Universe’de’’ Pınar Tartan, Polonyo’da gerçekleştirilecek ‘’Miss Supranational’da Yasemin Çoklar temsil edecek.

Son Güncelleme: 22.09.2017 16:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.