Modanın Kalbi Mersin'de Attı

İbrahim MAŞE/ MERSİN, () - MERSİN'de, Forum Fashion Week etkinliği kapsamında düzenlenen defile renkli görüntülere sahne oldu. Ünlü markaların sonbahar-kış kreasyonlarının tanıttıldığı defilede, tek renk ve sade giysilerin ağırlıkta...

28 Eylül 2014 Pazar 21:00
Modanın Kalbi Mersin'de Attı






İbrahim MAŞE/ MERSİN, () - MERSİN'de, Forum Fashion Week etkinliği kapsamında düzenlenen defile renkli görüntülere sahne oldu.

Ünlü markaların sonbahar-kış kreasyonlarının tanıttıldığı defilede, tek renk ve sade giysilerin ağırlıkta olması dikkat çekti. Bu yıl 5'incisi düzenlenen defilede, yürüyen merdivenlerden inen mankenler 2014-2015 sonbahar-kış sezonunun trendlerini tanıttı. Modaseverlerin ilgi gösterdiği defilede, alışveriş merkezinde gezen vatandaşlar da cep telefonlarının kamerasıyla defileyi kayda aldı.


Etkinliğin devamında ise podyumlardan sahnelere transfer olan şarkıcı Ayşe Hatun Önal, kapanışta mini bir konser verdi. Sahnede hayranları ile samimi görüntüler sergileyen Önal, konserin ardından imza dağıttı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.