Murat Boz ve ekibinden erken veda.

O Ses Türkiye‘de dün yarı final heyecanı vardı..

02 Şubat 2016 Salı 20:14
Murat Boz ve ekibinden erken veda.






 

Murat Boz ve ekibinden erken veda.


O Ses Türkiye‘de dün yarı final heyecanı vardı..O Ses Türkiye yarı finalinde performanslarını sergileyerek finale çıkmaya çalışan yarışmacılardan hiçbiri Murat Boz’un takımından olmayınca Murat Boz daha yarı final bitmeden bu sene hiçbir adayını finale taşıyamadan elenmiş oldu. Murat Boz‘un erken vedası seçtiği yarışmacılarda ne kadar isabetli kararlar veriyor sorusunu düşündürdü..

İREM DERİCİ’Yİ ELEMİŞLERDİ

İrem Derici de yıllar önce yarışmada tabir yerindeyse direkten dönmüştü. ‘O Ses Türkiye’ 2011 elemelerinde Mustafa Sandal, Murat Boz ve Hadise’nin dönmedikleri, Hülya Avşar’ın butona basmasıyla da tatlı tatlı dalga geçtikleri İrem Derici, dijital platform performansıyla rekorlar kırmış akabinde pop müzik dünyasında kendine ciddi yer edinmişti.

Son Güncelleme: 02.02.2016 20:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.