Murat Boz’un filmindeki hemsire sahnesine karar çıktı

Şarkıcı Murat Boz’un rol aldığı “Dönerse Senindir” filmindeki hemşire sahnesine takipsizlik kararı çıktı.

23 Mayıs 2017 Salı 09:17
Murat Boz’un filmindeki hemsire sahnesine karar çıktı






Murat Boz’un filmindeki hemsire sahnesine karar çıktı
   Şarkıcı Murat Boz’un rol aldığı “Dönerse Senindir” filmindeki hemşire sahnesine takipsizlik kararı çıktı.Murat Boz’un oynadığı ‘Dönerse Senindir’ filminde, “hemşirelere ve sağlık çalışanlarına hakaret var” diye başlatılan soruşturmadan takipsizlik kararı çıktı.
Yönetmenliğini Erol Özlevi’nin, senaristliğini Gizem Elçi ve Oğulcan Türe’nin, yapımcılığını ise TAFF Pictures’ın üstlendiği ‘Dönerse Senindir’ filmi hakkında, bir sendikanın avukatları tarafından savcılığa başvurulmuştu. Sendika; filmde hemşirelik mesleğine yönelik incitici ve onur kırıcı müstehcen sahneler bulunduğunu savunarak filmin başrol oyuncusu Murat Boz ile yapımcı, yönetmen ve senaristinin cezalandırılmasını istemişti.
Şikayet dilekçesinde şu ifadeler yer aldı:
”Söz konusu filmle alakalı, basına servis edilen fotoğraflarda kullanılan hemşire karakterleri; kıyafetleri, hal ve hareketleriyle başta hemşireler olmak üzere tüm sağlık çalışanlarını alçaltıcı unsurlar taşımakta, toplumda sağlık çalışanlarına karşı yanlış bir kanı oluşmasına sebebiyet vererek; sağlık çalışanları rencide edilmiştir
Posta
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.