Murat Dalkılıç: İşkolikliğim, zaman ayıramamam, kıskançlığa yol açabiliyor

ŞARKICI Murat Dalkılıç, çok zor olarak nitelendirdiği mesleğinde, 'İşkolik'  olduğunu, bu nedenle birlikte olduğu kadına çok fazla zaman ayırıp görüşemediğini, bunun da kıskançlıklara yol açabildiğini söyledi. Dalkılıç, bir...

23 Şubat 2015 Pazartesi 10:10
Murat Dalkılıç: İşkolikliğim, zaman ayıramamam, kıskançlığa yol açabiliyor






ŞARKICI Murat Dalkılıç, çok zor olarak nitelendirdiği mesleğinde, 'İşkolik'  olduğunu, bu nedenle birlikte olduğu kadına çok fazla zaman ayırıp görüşemediğini, bunun da kıskançlıklara yol açabildiğini söyledi. Dalkılıç, bir kadında zekaya büyük önem verdiğini, 'Uğur’ isimli şarkısını, ayrıldığı sevgilisi Merve Boluğur’a doğum günü hediyesi olarak yazdığını açıkladı.
Türkiye’de röportaj isteklerine sıcak bakmayan Murat Dalkılıç, Zepnep Özek’in Arap MBC4 kanalı için hazırladığı ‘Turki Ekstra’ programında soruları yanıtladı. Murat Dalkılıç, tiyatro eğitimi gördüğünü, sinema-televizyon alanında master yaptığını, 16 yaşından bu yana sahnede olması ve oyuncu arkadaşlarının da etkisiyle video klip çekimlerinde zorlanmadığını söyledi. Dalkılıç, zorlandığı fotoğraf çekimlerinden nefret ettiğini ifade etti.
"BEN ESMER İNSANIYIM"
Dalkılıç, Arap sunucu Liana Dahdouh’un sorularını yanıtlarken, ‘Kördüğüm’ şarkısının 3 gün süren klibinde günde 14-15 saat oynayan Özge Özpirinççi’ye minnettar olduğunu, söyledi. Murat Dalkılıç, 'Bu Nasıl Aşk' klibinde sarışın Finlandiyalı top model Heidi Hautane’nin rol aldığını belirtirken, bir soru üzerine, "Hiç sarışın sevgilim olmadı. Sarışınlarla o şekilde iletişim kuramıyorum herhalde. Daha doğrusu o gözle bakamıyorum sarışınlara. Bilmiyorum renkli gözlü sarışın falan. Daha fazla ben esmer insanıyım. Daha Ortadoğu insanıyım. Kadına daha çok yakıştığını düşünüyorum" dedi.
Dalkılıç, internetteki arama motoru Google’da Murat Boz’u geçerek birinci sırada çıktığı hatırlatılınca, esprili dille şunları söyledi:
GOOGLE’DA MURAT BOZ’DAN ÖNDE
"Şundan dolayı olabilir o; Murat hep televizyonda zaten. İnsanların merak edip araştırdığı, araştırması gereken biri değil. Ben de hiç televizyonda değilim. Röportaj bile vermiyorum. Yeni şarkılarım beğenildi, sevildi. O yüzden daha fazla aratılıyor olabilir. Ama bunu Murat’a söyleyeceğim birazdan. Ben çok klip çekiyorum. Aslında Murat’ın (Boz) da çok fazla hit şarkısı var. Bir albümde 5-6 klip çektiğim, çok fazla uğraştığım için kendi mesleğimle, şarkıcılıkla biraz daha daha fazla hit oluyor olabilir. Murat biraz televizyonda başarılı. Çok güzel, acayip espirili bir adam. İnsanlar onu orada çok sevdi. O da insanların ona yaklaşımını sevdi. O yüzden biraz daha orada duracak o."
"OLGUNLUĞA SAHİP ZEKA BENİ ETKİLEYEBİLİYOR"
Murat Dalkılıç, hangi oyuncuları çok sevdiği sorulunca, “Serenay’ın oyunculuğunu seviyorum. Sinem Kobal da, Merve de, Tuba Büyüküstün de çok iyi. Ama ben yaşlıları daha fazla izlemeyi seviyorum. Yaşlı kadınlar bence çok güzel oyun veriyorlar Türkiye’de" karşılığını verdi. Dalkılıç, bir kadında zekaya çok önem verdiğini vurgularken, şunları söyledi:
"FLÖRTİ’ DEĞİLİM"
"Dışarıdan çok eğlenceli görünse de çok zor bir meslek yapıyoruz. Çok vakit ayıramıyorsun, görüşemiyorsun, kıskançlıklar yaratabiliyor. Bunu çok kaldırabilecek olgunluğa da sahip birisinin zekası beni etkileyebiliyor. ‘Mükemmel kaşı- gözü, işte şöyle fiziği, kariyeri olsun’ falan diyen bir adam değilim hiç. Hiç olmadım yani öyle. Erkekler flört severler yani. Bunu sevmeyecek erkek olacağını pek zannetmiyorum. Şıpsevdi olmamayı da tercih ediyorum. Belki mesleğimin bana vermiş olduğu duvarlar var. O duvarları koyuyorum. Gönül ister ki flört edeyim, gezeyim, sağda solda, bir sürü mesajlaşıvereyim falan öyle olmamış yani. Benim hamur başka türlü gelişmiş. Ben biraz işkolik bir adamım. Yani ‘flörti’ değilim."
"UĞUR' MERVE’YE DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİYDİ"
Murat Dalkılıç, son albümümde ‘Uğur’ isimli bir şarkısı olduğunu ayrıldığı sevgilisi Merve Boluğur’a ‘Doğum günü hediyesi’ olarak yazdığını anlatırken, "Başka yok. Yayınlanmış yok. Güzel başlıyor, sonra olmayabiliyor bu işler hep kısmet. Olmayınca olmuyor yani" dedi.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.