Nazlı Hamarat "Bebeğimin babası bir hataydı"

 "İşte Benim Stilim" yarışması ile ünlenen Nazlı Hamarat sosyal medya hesabından bebeğinin babası ile ilgili ilginç konuştu

11 Mayıs 2018 Cuma 10:51
Nazlı Hamarat "Bebeğimin babası bir hataydı"






Nazlı Hamarat "Bebeğimin babası bir hataydı"

   "İşte Benim Stilim" yarışması ile ünlenen Nazlı Hamarat sosyal medya hesabından bebeğinin babası ile ilgili ilginç konuştu.Hamile olduğunu sosyal medya hesabından duyuran Nazlı Hamarat'ın bebeğinin babası merak konusu olmuştu. Nazlı Hamarat, 'Bebeğin babasını çok merak ediyoruz' diyen bir takipçisine yanıt verdi.

   "İşte Benim Stilim" yarışmasıyla ünlenen ve ardından eşinin öldürülmesi ile gündeme oturan Nazlı Hamarat, Instagram hesabından hamile olduğunu duyurmuştu. Eşinin ölümünden sonra evlenmeyen fakat birkaç ay sonra Aydın Gaffar ile aşk yaşamaya başlayan Nazlı Hamarat'ın bebeğinin babası merak konusu olmuştu.  

   Hamilelikte son ayına giren Nazlı Hamarat, Instagram hesabından bebeğinin babasını soran takipçisine yanıt verdi.

   Nazlı Hamarat, 'Babasını öğrendiğinizde üzülürsünüz diye korkuyorum. O bir hataydı ama bir meleği bu yüzden cezalandırmak istemedim' dedi.

Posta

Son Güncelleme: 11.05.2018 08:28
Anahtar Kelimeler:
Nazlı Hamarat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.