NESLİHAN ATAGÜL: KADİR BENİM İÇİN DEĞERLİDİR

ÖNÜMÜZDEKİ günlerde 50’inci bölümü ile ekrana veda edecek ‘Fatih Harbiye’ dizisinde ‘Neriman’ı canlandıran Neslihan Atagül, evlilik için çok genç olduğunu anlatırken işini çok iyi yaptığını söylediği rol...

06 Aralık 2014 Cumartesi 10:55
NESLİHAN ATAGÜL: KADİR BENİM İÇİN DEĞERLİDİR






ÖNÜMÜZDEKİ günlerde 50’inci bölümü ile ekrana veda edecek ‘Fatih Harbiye’ dizisinde ‘Neriman’ı canlandıran Neslihan Atagül, evlilik için çok genç olduğunu anlatırken işini çok iyi yaptığını söylediği rol arkadaşı Kadir Doğulu'nun kendisini için değerli olduğunu söyledi. Doğulu da Neslihan Atagül’e çok değer verdiğini belirterek, "Gerçekten belki de aşık olunası, sevilesi insandır" diye konuştu.
Uydu aracılığı ile Birleşik Arap Emirlikleri’nden yayın yapan MBC4 kanalı için Zeynep Özek’in hazırladığı ‘Turki Ekstra’ programının konukları arasında 'Fatih Harbiye' dizisinin başrol oyuncuları yer aldı. Liana Dahdouh'un sorularını yanıtlayan Neslihan Atagül, sevgiye ilişkin, "Eğer doğru kişi olduğuna inanıyorsam ve gerçekten aşıksam her şeyi kafamda bitirmiş ve oturtmuşsam; sınırının olduğunu düşünmüyorum" dedi.
Fotomodellik yapmayı sevdiğini fotoğraf çekimlerinde eğlendiğini ancak, sadece oyunculuk yapmak istediğini anlatan Atagül, şöyle dedi:
"Çok farklı bir karakter ortaya koymaya çalışıyor ve bunu yapabiliyorsanız o gün oyunculuk açısından verimli geçtiyse başımı yastığa koyduğumda ‘Oh ya’ diyebiliyorum. Oyunculuğu çok seviyorum. Bir anlamda para da kazandığımız için iş bu. Çekimler için önceden örneğin evde ekstra bir çalışma yapmıyoruz. Dizide ‘Macit’i canlandıran Kadir Doğulu profesyonel. İşini iyi yapıyor. 1.5 yıl oldu birbirimizi tanıyalı. Ne yaparız, neler yapamayız karşılıklı biliyoruz."
Neslihan Atagül, sosyal medyada yer aldığının aksine ameliyat olmayı düşünmediğini belirtirken, 22 yaşında olduğunu yapmak istediği birçok şey bulunduğunu anlattı. Atagül, "Evlenmeyi düşünüyor musun?" sorusuna, "Bilmiyorum, yani çok gencim" dedi. Atagül bir başka soru üzerine de Kadir Doğulu’nun kendisi için değerli bir insan olduğunu söyledi.
“NESLİHAN; AŞIK OLUNASI, SEVİLESİ BİR İNSAN”
Kadir Doğulu kendisini geliştirmeye büyük önem verdiğini haftada 1-2 gün “Oyuncu koçu’ ile bir araya gelmeyi ihmal etmediğini anlatırken, Arap hayranlarının kendisini izlediklerini, Tweeter ve Ingstaram’dan kendisine ulaştıklarını, gördüğü bu ilgiden memnun olduğunu anlattı. Doğulu, rol arkadaşı ile bir soru üzerine, "Neslihan çok değer verdiğim bir insandır. Gerçekten belki de aşık olunası, sevilesi insandır" dedi.
 
FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.