Oğlu kapan dedikçe aksini yapıyor

 İngiliz oyuncu Elizabeth Hurley oğlunun sözünü dinlememeye kararlı

22 Mayıs 2018 Salı 08:10
Oğlu kapan dedikçe aksini yapıyor






Oğlu kapan dedikçe aksini yapıyor

     İngiliz oyuncu Elizabeth Hurley oğlunun sözünü dinlememeye kararlı.Oğlu seksi pozlarına isyan eden İngiliz oyuncu Elizabeth Hurley, Instagram hesabından yine iddialı pozlar paylaştı.İngiliz model ve oyuncu Elizabeth Hurley, sosyal medyada sık sık cesur pozlar paylaşıyor.

   İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Hurley'nin 16 yaşındaki oğlu Damian, annesinin paylaştığı cüretkar pozlara isyan etmişti.Damian, bu pozlar yüzünden arkadaşlarının kendisiyle alay ettiğini söyleyerek annesine "artık giyinik pozlar paylaşması için" yalvarmıştı.

   Ancak Hurley, bikinili paylaşımlarına devam ediyor.İngiliz oyuncu, Instagram'daki 953 bin takipçisiyle köpeklerini gezdirirken çektiği bir fotoğrafını paylaştı.Ancak Hurley bu fotoğrafta da her zamanki gibi bikini giyiyor.

   Elizabeth Hurley'nin fotoğrafı kısa sürede 60 bini aşkın beğeni ve binlerce yorum aldı.Oyunculuğun yanı sıra bikini tasarımcısı da olan Elizabeth Hurley, sosyal medyada paylaştığı pozları aracılığıyla kendi ürünlerinin tanıtımını da yapıyor.

   Aileye yakın bir kaynak, Hurley'nin oğluna kendisi yaşında, saçları beyazlamış ve bakımsız kadınların fotoğraflarını göstererek "Bu daha mı iyi" dediğini ileri sürmüştü. Elizabeth Hurley'nin seksi fotoğraflarını genellikle oğlu çekiyor.

Posta

Anahtar Kelimeler:
Elizabeth Hurley
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.