Öğrencisiyle yattı: 1 milyon dolar ödeyecek 

ABD'nin Oklahoma kentinde yaşayan İngilizce öğretmeni Jennifer Caswell'in öğrencisiyle yatmasının ortaya çıkması sonrasında açılan dava sonuçlandı.

16 Ağustos 2017 Çarşamba 09:56
Öğrencisiyle yattı: 1 milyon dolar ödeyecek 






Öğrencisiyle yattı: 1 milyon dolar ödeyecek 
     ABD'nin Oklahoma kentinde yaşayan İngilizce öğretmeni Jennifer Caswell'in öğrencisiyle yatmasının ortaya çıkması sonrasında açılan dava sonuçlandı. Hakim, öğrencisiyle seks yaptıktan sonra bunu TV'de açıklayan İngilizce öğretmeni Jennifer Caswell'a 1 milyon dolar para cezası verdi.
   2015’te Oklahoma’daki bir ortaokulda ders veren 31 yaşındaki İngilizce öğretmeni Jennifer Caswell o dönem 8. sınıfta okuyan bir çocukla cinsel ilişkiye girmişti. Sınıfta seviştiklerini itiraf eden Caswell, “Evliliğim yıkılıyordu ve küçük bir kasabada yaşadığım için bu ilişkiyi başlattım” demişti.
   Ve dünya basınının gündemine oturan bu dava  sonuçlandı. ABD’li hakim Robin J. Cauthron kararını vererek, “Davayı açan çocukta depresyon, yalnızlık ve olaylardan dolayı suçluluk duygusu bulunuyor. Yakınlarından utanıyor ve çevresinden bir mahcubiyeti var” dedi. Hakim, bu gerekçeyle birlikte Caswell’i 1 milyon dolar ödemeye mahkum etti. Ailenin avukatı Bob Wyatt, “Bu karardan dolayı çok mutluyuz. Adalet yerini buldu. Çocuk yaşadıklarından sonra başka bir kasabadaki okulda eğitimine devam ediyor ve ailesinden uzakta yaşıyor. Yeni arkadaşlar edinmek zorunda kaldı” dedi. İngilizce öğretmeni Jennifer Caswell, 2015’te çıktığı bir TV programında yaşadıklarını kamera karşısına anlattıktan sonra 10 yıl hapis cezasına mahkum olmuştu.

Sözcü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.