Okan Bayülgen'den Diriliş Ertuğrul açıklaması!

Okan Bayülgen Altın Kelebek Ödül töreninde En iyi Dizi Ödülünü alan Diriliş Ertuğrul ile ilgili sarf ettiği sözler için özür diledi..

16 Kasım 2016 Çarşamba 14:20
Okan Bayülgen'den Diriliş Ertuğrul açıklaması!






Altın Kelebek Ödül töreninde En iyi Dizi Ödülünü alan Diriliş Ertuğrul ile ilgili sarf ettiği sözler için özür diledi..
43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nden Diriliş Ertuğrul dizisi ekibinden Cavit Çetin Güner, kendilerine teşekkür etme imkanı dahi verilmediği gerekçesiyle aldığı ödülü yere atmıştı. Programın sunucusu Okan Bayülgen, yaşanan kriz üzerine ekipten 'alaycı' bir şekilde özür dilemişti. Bunun üzerine dizinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ da sosyal medyada yayınladığı bir açıklama ile ödülü iade ettiklerini açıklamıştı.

Okan Bayülgen'e Cumhurbaşkanı Erdoğan da “Beyefendi izleyememiş. Fırsat bulursa izleyecekmiş” sözleriyle tepki göstermişti.
Okan Bayülgen, çok tartışılan konuşmasıyla ilgili Hürriyet gazetesi yazarı Cengiz Semercioğlu aracılığıyla Diriliş Ertuğrul ekibinden özür dilerdi. Semercioğlu'nun köşesinde yer verdiği açıklamada Bayülgen "Bu benim esprili tutumum, konuşma tarzım. Bundan dolayı da kimse alınmaz. Ben dizinin adını ön plana çıkarmak için tekrar tekrar söyledim. Kimseyi kırmayı istemedim. Kırdıklarım varsa özür dilerim" dedi.

Son Güncelleme: 16.11.2016 14:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.