Okan Bayülgen'in programında soyunan kız, zor anlar yaşattı

Star Tv'de Okan Bayülgen'in sunduğu programda genç bir kız eylem için soyunmaya kalkınca, ünlü sanatçı zor anlar yaşadı.

07 Şubat 2016 Pazar 04:14
Okan Bayülgen'in programında soyunan kız, zor anlar yaşattı






Okan Bayülgen'in programında soyunan kız; Bayülgen ustalığını konuşturdu

Star TV'de sunduğu program sırasında bir eylemci genç kızın sesini duyurmak için soyunma girişimi Okan Bayülgen'i zor durumda bıraktı. Dada adlı program sırasında konuklarıyla sohmet ederken sahneye çıkan genç bir kızın üstünü çıkardığını farkeden Okan Bayülgen, tatlı diliyle önce eylemciyi durdurdu, sonra da gönlünü almayı başardı. Bayülgen önce soyunmak üzere olan genç kızın giyinmesini sağladı. Bu sırada kameraların o bölgeden görüntü almasını engelleyen Bayülgen, programın komut odasından gelen 'Programı kesiyoruz' anonslarına ise 'Hayır kesmiyoruz devam edin. Bu benim sorumluluğumda' diyerek eylemci genç kızla iletişim kurdu. Genç kızı konuklarının karşısına oturtarak önünde diz çöken Okan Bayülgen'in kurduğu diyalog izleyenlerden ve stüdyoda bulunanlardan tam not aldı.


BEYAZ'IN YAŞADIKLARINA İZİN VERMEDİ

Okan Bayülgen'in dikkati ve soğukkanlılığı sayesinde henüz başlamadan biten eylemde, Okan Bayülgen yayının kesilmesine izin vermedi ve üstünü çıkaran eylemcinin kamera görüntüsü vermeden giyinmesini sağlayarak ekrana çıkardı. Eylem yapmak isteyen seyirciyi konuşrak ikna eden Bayülgen programına kaldığı yerden devam etti.

Beyazıt Öztürk'ün programda yaşadığı talihsiz anların aksine ünlü şovmen Okan Bayülgen, kanalı ve kendisi adına bir kriz yaşanmadan sorunu çözdü.
Son Güncelleme: 07.02.2016 04:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.