Öykü Çelik gizlice boşanmış

Ünlü oyuncu Öykü Çelik, iş adamı eşi Ahmet Murat Çakan ile 15 ay süren evliliğini 10 gün önce gizlice bitirdiği ortaya çıktı.

02 Aralık 2015 Çarşamba 11:00
Öykü Çelik gizlice boşanmış






 

ÖYKÜ Çelik de boşanan oyuncular kervanına katıldı. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz sene yıldırım nikâhıyla evlendiği Bursalı işadamı Ahmet Murat Çakan’dan sürpriz bir şekilde ayrıldı. Çift, boşanmak için anlaşmalı olarak gizlice Bursa Adliyesi​ Aile Mahkemesi’ne başvurdu. 10 gün önce görülen duruşmada hakim, Çelik ve Çakan’ın tek celsede boşanmasına karar verdi. Çelik, Ahmet Murat Çakan’la Bursa’daki bir film çekimi sırasında tanışmıştı.

İkili, 25 günlük aşklarını ani bir kararla nikâh masasına taşıyarak herkesi şaşırtmıştı. Çelik, evliliğin ardından Bursa’da yaşamaya başlamıştı. Bu sezon Kanal D’nin sevilen dizisi “Poyraz Karayel”de rol alan Çelik, İstanbul-Bursa arasında mekik dokuyordu. Ünlü oyuncu evliliğinin bitmesinin ardından yeniden İstanbul’a yerleşti.
Son Güncelleme: 02.12.2015 11:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.