Oyuncu Harun Kandemir son yolculuğuna uğurlanıyor..

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde yaşayan ve birçok dizide rol alan Harun Kandemir, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

23 Şubat 2018 Cuma 16:40
Oyuncu Harun Kandemir son yolculuğuna uğurlanıyor..






Oyuncu Harun Kandemir son yolculuğuna uğurlanıyor..

Oyuncu Harun Kandemir'den son dakika haberi... Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde yaşayan ve birçok dizide rol alan Harun Kandemir, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Kandemir son olarak Çukur dizisinde rol almıştı. Kandemir'in vefatı sevenlerini yasa boğdu

Olay, dün akşam saat 18.00 sularında Çerkezköy ilçesinde meydana geldi.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kurtlar Vadisi, Filinta ve son olarak Çukur dizilerinde usta oyuncularla birlikte rol alan 35 yaşındaki Harun Kandemir ailesiyle birlikte akşam yemeğini yedikten sonra aniden yere yığıldı.

Kandemir’in yere yığıldığını ve hareketsiz yattığını gören ailesi durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ekipler ilk incelemelerinde Kandemir’in hayatını kaybettiğini belirledi. Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna götürülen Kandemir’in cansız bedeni savcının incelemesinin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

Son Güncelleme: 06.03.2018 20:13
Anahtar Kelimeler:
Harun Kandemir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.