Özcan Deniz; Müziği bırakmam, Türk müzik sektörü için büyük kayıp olur

ÖZCAN Deniz, müziğin kendisinin birinci ve asli mesleği olduğunu, bunu bırakmasının Türk müzik sektörü için büyük kayıp olacağını söyledi. Azerbaycan’daki Azad TV, Bakü’de yapılan Özcan Deniz'in yazıp- yönettiği,...

28 Şubat 2015 Cumartesi 11:32
Özcan Deniz; Müziği bırakmam, Türk müzik sektörü için büyük kayıp olur






ÖZCAN Deniz, müziğin kendisinin birinci ve asli mesleği olduğunu, bunu bırakmasının Türk müzik sektörü için büyük kayıp olacağını söyledi.
Azerbaycan’daki Azad TV, Bakü’de yapılan Özcan Deniz'in yazıp- yönettiği, başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Şükrü Özyıldız'ın oynadığı, yapımcılığını Şükrü Avşar'ın yaptığı 'Sevimli Tehlikeli' filminin galasına geniş yer verdi. Azeri hayranlarının filmi görmek ve istediği Özcan Deniz için hazırladıkları özel hediyeleri verebilmek için saatlerce beklediği ekrana getirilirdi. Azeri kanalın, ‘Metbuat Konferansı’ olarak tanımladığı basın toplantısında konuşan Özcan Deniz’in set çekimlerinin 6 hafta sürdüğü halde ‘Post prodüksyon’un 8 ay sürdüğünü, büyük önem verdiği müziğin ayrı bir çalışma gerektirdiğini kaydederek, "Film, vizyona girmesinden 3 gün önce hazır hale gelebildi" dedi.
Özcan Deniz, basın toplantısında filmi için Hint yapımlarına benzetmeler olduğu hatırlatılınca, "Şükrü de, Ayça da Hintliler’e benziyor" diye espri yaptıktan sonra, kullanılan bir müzik nedeniyle bu değerlendirmelerin yapıldığını vurguladı, "Bildiğiniz güzel bir Türk filmi” dedi. Gazetecilerin soruları üzerine "Gidip Oscar alacağım" diyerek bir çalışmaya girilemeyeceğini hiçbir yönetmenin böyle büyük bir cümleyi kurarak işe başlamadığını ifade eden Özcan Deniz, ‘O Ses Türkiye’ birincisi Elnur Hüѕeynоv gibi bir sesin Türkiye’ye 10 yıldan bu yana gelmediğini söyledi. Deniz, Elnur Hüseyinov'un daha önce Eurovision’da Azerbaycan’ı temsil ettiğini şimdi de Türkiye adına yarışabilmesi için izin verilmesi gerektiğini ifade etti.
Azeri kanalın "Mahsun Kırmızıgül'ün son zamanlar muganniliği (şarkıcılığı) kenara atarak sırf rejisörlükle meşgul olur” değerlendirmesi yaparken, Özcan Deniz’in bu konu ile ilgili soruya "Mugannililik benim asli, birinci mesleğim. Müziği bırakmam Türkiye müzik sektörü için çok büyük bir kayıp olur” dediğini aktardı.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.