Özge Ulusoy'dan iddialı paylaşım

Model Özge Ulusoy bikinili fotografını sosyal medya üzerinden takipçileri ile paylaştı.

20 Temmuz 2018 Cuma 08:10
Özge Ulusoy'dan iddialı paylaşım






Özge Ulusoy'dan iddialı paylaşım

    Model Özge Ulusoy bikinili fotografını sosyal medya üzerinden takipçileri ile paylaştı.Ünlü model Özge Ulusoy'un sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili karesi çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

   Manken Özge Ulusoy, sosyal medya hesabından geçmiş zamana ait bikinili bir fotoğrafını yayınladı.

   Özge Ulusoy, Çeşme’de plajda çekilmiş bikinili karesini Instagram hesabından paylaştı. 35 yaşındaki mankenin paylaşımı 20 binin üzerinde beğeni aldı.

Özge Ulusoy Kimdir?  

   Özge Ulusoy 28 Ekim 1982’de Ankara’da doğdu. Miss Turkey 2003 (Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması) ikincisi ünlü profesyonel Türk manken, sunucu, sinema ve dizi oyuncusudur. 2001 yılında dünyanın en prestijli model ajanslarından Amerikan Elite Modellik Ajansı’nın düzenlediği bir güzellik organizasyonu olan Elite Model Look’a katıldı ve üçüncülük unvanını kazandı.

   Bu derecenin ardından Gaye Sökmen Ajans’a kayıt oldu. Aynı zamanda 2003 senesinin Miss Turkey 2003 (Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması) yarışmasında ikinci seçilen ve bunun ardından Panama’da dünyanın en prestijli güzellik yarışması olan Kâinat Güzellik Yarışması’nda (Miss Universe) Türkiye’yi temsil eden model, Uğurkan Erez ile tanıştı ve profesyonel modellik hayatına Cengiz Abazoğlu defilesi ile adım attı.

Anahtar Kelimeler:
Özge Ulusoy
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.