“Parayla pek işim yok, mütevazı hayatım var"

Usta sanatçı Nebahat Çehre reyting canavarına yenik düşmemek adına dizi tekliflerini ince eleyip sık dokuduğunu söyledi.

21 Kasım 2017 Salı 09:20
“Parayla pek işim yok, mütevazı hayatım var"






“Parayla pek işim yok, mütevazı hayatım var"

   Usta sanatçı Nebahat Çehre reyting canavarına yenik düşmemek adına dizi tekliflerini ince eleyip sık dokuduğunu söyledi.Samimi açıklamaları ve mütevazi kimliğiyle öne çıkan Nebahat Çehre geride bıraktığımız gün Etiler’de bir pastanede görüntülendi. Fotoğraflarının çekildiğini fark eden Çehre, kendisini görüntüleyen muhabirlere pastaneden aldığı pastayı ikram etti ve soruları yanıtladı.  

   Kendisine gelen çok sayıda dizi teklifini reyting canavarına yenik düşmemek adına ince eleyip sık dokuduğunu söyleyen Nebahat Çehre, konunun para olup olmadığını soran muhabirlere; “Parayla pek işim yok, mütevazı hayatım var. Elimizdeki evler gitmesin de genç olsak malikane de alırdık. Kazanç iyi şimdi, bizim dönemimizde para kazanamıyorduk” şeklinde bir açıklamada bulundu.

Sözcü

Anahtar Kelimeler:
Nebahat Çehre
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.