Patron Oldular

Bodrum'da pop müziğin ünlü isimlerinden Hande Yener ve Berksan'ın birlikte işleteceği, Sebastian Beach Çilek Exclusive adıyla yeni bir plaj açıldı.

14 Haziran 2015 Pazar 10:04
Patron Oldular






 

Hande Yener ve Berksan Patron Oldu

   Bodrum'da pop müziğin ünlü isimlerinden Hande Yener ve Berksan'ın birlikte işleteceği, Sebastian Beach Çilek Exclusive adıyla yeni bir plaj açıldı.

   Yalıkavak Mahallesi Çökertme Caddesi'ndeki Sebastian Beach Çilek Exclusive'nin açılışına modacı Hakan Akkaya, oyuncu Büşra Pekin, DJ Berna Öztürk ve avukat ablası Bilge Öztürk'ün de aralarında yer aldığı davetliler katıldı. Açılışa limuzinle gelen Hande Yener, Berksan ile birlikte soruları yanıtladı. Yener, "Biz eğlenmeyi çok seviyoruz. Stüdyoda şarkılar yapıp eğleniyoruz. Bir yerlere gittiğimizde kendi çabamızla eğlenmeye çalışıyoruz. Keşke kendi yerimiz olsa diyerek yola çıktık" dedi. 
   Esprili bir yaklaşımla "Çok sert bir patronuz" diyen Berksan da konserler haricinde sevenleri ile biraraya gelmek istediklerini belirtti. Açılışta DJ'liği Yener'in oğlu Çağın Kulaçoğlu yaptı. İkili birlikte söyledikleri şarkının ardından Hande Yener, açılışa katılanlara mini bir konser verdi. Davetliler şarkılar eşliğinde dans edip eğlendi.

Son Güncelleme: 14.06.2015 10:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.