Paylaşımıyla Alay Konusu Oldu 

 Aleyna Tilki yaptığı paylaşımla takipçilerinini alay konusu oldu.

02 Ekim 2018 Salı 08:43
Paylaşımıyla Alay Konusu Oldu 






Paylaşımıyla Alay Konusu Oldu 

   Aleyna Tilki yaptığı paylaşımla takipçilerinini alay konusu oldu.Yaptığı her hareketle adından söz ettirmeyi ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yine çok konuşulacak bir fotoğrafa imza attı.Instagram hesabından yırtık fileli çoraplı pozunu takipçileriyle paylaşan Aleyna Tilki, paylaşımına "Sürpriz geliyor" notunu ekledi.

   Aleyna Tilki'nin paylaşımına takipçileri de sessiz kalmadı. Tilki'nin bir takipçisi paylaşıma, "Ne oldu sana köpek mi saldırdı bu halin ne?" yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi "Bu kız en sonunda kayışı kopardı" yorumunu yaptı.

 

   Yaptığı her hareketle adından söz ettirmeyi başaran ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya paylaşımıyla takipçileri tarafından alay konusu oldu. Tilki'nin bir takipçisi paylaşıma, "Ne oldu sana köpek mi saldırdı bu halin ne?" yorumunu yaptı.

Haberler

Anahtar Kelimeler:
Aleyna Tilki
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.